Ce a făcut Alexandra Stan imediat după Survivor România 2021. Sigur speră să dea lovitura!

Ce a făcut Alexandra Stan imediat după Survivor România 2021. Sigur speră să dea lovitura!
Ce a facut Alexandra Stan imediat dupa Survivor Romania 2021

Alexandra Stan a părăsit competiția Survivor România cu ochii în lacrimi și un mare dor de casă. Care a fost primul lucru pe care faimoasa artista l-a făcut, imediat ce ajuns înapoi pe meleagurile natale. Fanii au fost în extaz.

Ce a făcut Alexandra Stan imediat după Survivor România 2021

Alexandra Stan a trebuit să părăsească emisiunea Survivor România. Stresul, lipsa hranei, soarele arzător, presiunea competiției și dificultatea probelor și-au spus cuvântul în cazul frumoasei artiste, al cărui drum în competiția din Republica Dominicană s-a încheiat, în locul ei venind Andreea Antonescu. La scurt timp după ce s-a întors în România, Alexandra Stan a lansat o nouă piesă, care se numește Aleasă.

Frumoasa blondină este iubită de zeci de milioane de melomani din toate colțurile lumii, dovada fiind cifrele extraordinare pe care le-au înregistrat piesele sale pe Youtube și pe Spotify, fiind singurul artist român care a reușit performanța de a strânge peste 200 de milioane de ascultări la o singură melodie, și anume hitul Mr. Saxobeat. Noua piesă Aleasa se anunță a fi un mare hit, care deja se bucură de un imens succes în online, spre bucuria fanilor muzicii dance.

Primele reacții ale Alexandrei Stan, după ce a părăsit Survivor România

Alexandra Stan a revenit, de puțin timp, în România și a fost așteptată de familie și prieteni la aeroport. Frumoasa artistă a declarat că i-a fost dor de casă, chiar dacă a dat tot posibilul să lupte în cel mai dur reality show produs în România. Chiar dacă a mai avut câteva mici dispute cu Zanni, toate s-au uitat în momentul în care a fost eliminată din cursă.

„Sunt puțin obosită. Nu prea am dormit în avion. D-abia aștept să merg în emisiuni și să zic tot adevărul despre toți, pentru că deja mi se pare că a început mâncătoria. Îmi pare rău de unii dintre ei. Unele persoane nu sunt ceea ce par. Până la urmă, oamenii cred ce vor. Eu mă bucur că am ajuns acasă sănătoasă și că sunt împreună cu familia”, a declarat Alexandra Stan, potrivit kanald.ro.

Înainte de plecarea sa din Survivor România, blondina le-a cerut scuze colegilor săi Faimoși pentru faptul că nu a putut mai mult și i-a sfătuit pe toți concurenții din Republica Dominicană să fie mai puternici decât ea, numind Survivor „emisiunea vieții sale”.

„Sunt foarte emoționată, nici nu cred că se aștepta cineva să nu plâng în momentul ăsta. Survivor România este o competiție foarte solicitantă din toate punctele de vedere. Noi suntem aici 100%, nu avem acces la familie, la prieteni, la telefon, la absolut nimic. Totul se întâmplă aici și acum, iar lipsa hranei ne face să fim și mai prezenți și să trăim și mai intens fiecare moment.

Pentru mine asta a fost emisiunea vieții mele. Mi-am dorit foarte mult să merg cât mai mult în competiția asta. Rămâne o parte din mine aici. Mi-aș lăsa părți așa peste tot, amintiri. Am un singur lucru pe care aș vrea să îl spun celor de acasă cât și celor care sunt aici. De abia amu începe Survivor, trăiți prezentul. Fiți mai puternici decât mine”, a declarat Alexandra Stan la Consiliul de la Survivor România, înainte să plece din concurs.