Alexandra Stan, dezvăluiri bombă: ‘A început mâncătoria, merg în emisiuni să spun adevărul’

Alexandra Stan, dezvăluiri bombă: ‘A început mâncătoria, merg în emisiuni să spun adevărul’
Alexandra Stan, declarații dupa părașirea Survivor România

Alexandra Stan a revenit în țară. Concurenta de la „Survivor România” a părăsit competiția. Ea a fost așteptată la aeroport de familie si prieteni și a făcut primele declarații despre participarea ei în acest show.

Alexandra Stan, primele declarații dupa Survivor

Alexandra Stan a părăsit competiția Survivor România. Blondina s-a întors în țară si a făcut primele declarații despre colegii ei de competiție. Artista a fost întâmpinată la aeroport de familie si prieteni cu buchete de flori. Cântăreața a declara ca se simte obosita după competiție și a făcut scurte precizări legate de colegii ei care au rămas în continuare în concurs.

„Sunt puțin obosită. Nu prea am dormit în avion. D-abia aștept să merg în emisiuni și să zic tot adevărul despre toți, pentru că deja mi se pare că a început mâncătoria. Îmi pare rău de unii dintre ei. Unele persoane nu sunt ceea ce par. Până la urmă, oamenii cred ce vor. Eu mă bucur că am ajuns acasă sănătoasă și că sunt împreună cu familia”, a declarat Alexandra Stan, potrivit kanald.ro.

Vedeta a precizat ca urmeaza să facă precizări legate de conflictele care au avut loc între concurenți în cadrul show-ului Survivor. Ea a vorbit despre disputa dintre Zanni și Elena Marin.

Survivor România, emisiunea vieții ei

Alexandra Stan s-a confruntat cu niște probleme medicale în cadrul competiției din Republica Dominicană. La final, artista și-a luat rămas bun de la colegi, cu ochii în lacrimi si le-a transmis cuvinte pline de emoție.

„Sunt foarte emoționată, nici nu cred că se aștepta cineva să nu plâng în momentul ăsta. Survivor România este o competiție foarte solicitantă din toate punctele de vedere. Noi suntem aici 100%, nu avem acces la familie, la prieteni, la telefon, la absolut nimic. Totul se întâmplă aici și acum, iar lipsa hranei ne face să fim și mai prezenți și să trăim și mai intens fiecare moment.

Vedeta susține că „Survivor România” a fost prentru ea „emisiunea vieții”. Ea a transmis colegilor să fie mai puternici decât a fost ea pe durata concursului.

Pentru mine asta a fost emisiunea vieții mele. Mi-am dorit foarte mult să merg cât mai mult în competiția asta. Rămâne o parte din mine aici. Mi-aș lăsa părți așa peste tot, amintiri. Am un singur lucru pe care aș vrea să îl spun celor de acasă cât și celor care sunt aici. De abia amu începe Survivor, trăiți prezentul. Fiți mai puternici decât mine”, a spus Alexandra, după anunțul că va părăsi competiția.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI