Andreea Antonescu, jignită grav de un concurent la Survivor. Ce a putut spune despre ea e rușinos

Andreea Antonescu, jignită grav de un concurent la Survivor. Ce a putut spune despre ea e rușinos
Andreea Antonescu, jignită grav de un concurent la Survivor. Ce a putut spune despre ea e rușinos

Andreea Antonescu a fost jignită grav de un alt concurent de la Survivor. Cântăreața abia a intrat în echipa Faimoșilor și deja are parte de câteva neplăceri. Se pare că prezența ei nu i-a mulțumit pe anumiți colegi, chiar dacă vedeta consideră că este pregătită de orice și poate să facă față provocărilor.

Andreea Antonescu, jignită la Survivor. Ce se întâmplă între concurenți

Andreea Antonescu a fost jignită grav de un alt concurent de la Survivor. Ajunsă în Republica Dominicană, cântăreața declara că poate să facă față stresului din competiție și nu se teme de provocări, dar colegii săi nu sunt chiar așa siguri de îndrăzneala concurentei.

Culiță Sterp a fost foarte dezamăgit că în echipa Războincilor au venit Szidonia Szasz, Marius Crăciun și Romina Geczi, pe când la Faimoși li s-a alăturat doar una dintre cântărețele ce formează faimoasa trupă Andre, iubită de milioane de români.

Andreea Antonescu are deja probleme la Survivor

„Am o stare bună de spirit, suntem bine, ne-am înțeles bine, nu au mai existat certuri, mergem înainte. Am o presimțire că suntem dezavantajați, pentru că lor le-au venit forțe proaspete, nouă doar una. O să aducă și Andreea două puncte, avem încredere în ea, s-a antrenat ieri. O să vedeți că o să aducă două puncte. O vreau pe Georgiana înapoi.”, a spus Culiță Sterp, potrivit Cancan.ro.

Andreea Antonescu a fost jignită grav de un alt concurent de la Survivor. Nici bine nu a intrat în competiție și colegii săi deja au început să se împartă în două tabere. După Culiță Sterp, Zanni a făcut câteva declarații la adresa vedetei, susținând că este imposibil ca aceasta să devină o concurentă de temut.

” Colegii spun că e Alexandra Stan doi, dar nu. Alexandra nu trecea de o scară, ea avea frici. Andreea nu are multe frici, dar nici vână în sânge. Ea nu știa să arunce, picior cu mâna greșită. Sunt oameni care au nevoie de instrucțiuni pentru membrele pe care le au. Nu mi se pare că are vreo șansă să se mobilizeze, e imposibil. ” , a spus Zanni.

Un alt conflict între concurenții de la Survivor este pe cale să înceapă

De asemenea, Zanni susține că prietenia dintre Andreea Antonescu și Elena Marin s-ar putea să îi provoace câteva probleme. În trecut, au existat câteva conflicte între concurent și fosta dansatoare, iar acesta susține că Andreea Antonescu ar putea să se întoarcă împotriva lui.

„Starea echipei este una destul de bună, sunt niște conflicte care s-au terminat, dar nu s-au stins. Ar putea să înceapă un conflict, pentru că Elena o spală în ureche pe Andreea încontinuu. Nu ai voie cu concurentul nou, toți trebuie să vorbim cu ea, că o poți îmbârliga. I-am spus ‚Andreea, ai grijă la șerpi că au limba lungă’ și m-am referit la Elena, cu care m-am certat.”, a dezvăluit Zanni.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI