Concurentul de la Survivor 2021 care se bucură de venirea Andreei Antonescu: „Mamă, ce bunăciune!”

Concurentul de la Survivor 2021 care se bucură de venirea Andreei Antonescu: „Mamă, ce bunăciune!”
Concurentul de la Survivor 2021 care se bucură de venirea Andreei Antonescu

Ediția de joi a fost plină de surprize pentru telespectatorii ”Survivor România 2021”. Andreea Antonescu, Marius Crăciun, Szidonia Szasz și Romina Geczi s-au alăturat aventurii din Republica Dominicană. Jumătatea trupei ”Andre” a purtat bandană roșie și, ca parte a unei echipe formate din oameni extrovertiți, a primit deja și primele complimente.

Andreea Antonescu, noua Faimoasă de la Survivor România 2021. Concurentul care se bucură de venirea ei

„Nu cred că mă sperie ceva anume la Survivor. Recunosc, nu sunt eu cea mai înotătoare dintre înotătoare, dar sunt convinsă că până la final vor ajunge să mă descurc chiar foarte bine. Cred că ar trebui să merg pe acel motto care spune că în viață trebuie să faci ceea ce simți și asta am de gând să fac și aici, ce simt”, a spus Andreea Antonescu imediat după ce a ajuns în Dominicană .

Venirea sa în junglă a fost aplaudată de colegi, îndeosebi de Elena Marin. Cele două se cunosc prin prisma Andreei Bălan, Faimoasa fiindu-i dansatoare de mai bine de un deceniu.

„În momentul în care am aflat că vor veni noi concurenți eram extraordinar de curioasă. Oare cine? Oare câți? Oare cum? Chiar îmi trezise foarte mare interes. În momentul când am văzut-o pe Andreea Antonescu, Doamne, deci nu vă pot spune ce fericire.

Pe lângă relația de prietenie pe care o am cu Andreea Bălan, am o relație bună de prietenie și cu Andreea Antonescu. Suntem amândouă fecioare, amândouă avem coloană vertebrală. Este omul care îmi va da putere. E mult spus că mă va răzbuna sau îmi va face dreptate, că fiecare își face dreptate singur”, a declarat Elena Marin.

„Nu mi-am imaginat niciodată. Eram fan al formației” 

Încântat a fost și Cătălin Moroșanu, care a declarat că în copilărie a fost îndrăgostit de Andrele, ca majoritatea tinerilor din generația care le-a prins pe scenă performând la începuturi, dar în special de Andreea Antonescu, de formele căreia se minuna.

„A venit Andreea Antonescu. Ea nu știe că în tinerețea mea eram fan al formației Andre și când eram mic eram fascinat de ce voluptoasă este, îmi ziceam că ce bunăciune e. Nu mi-am imaginat niciodată că peste câțiva ani să mă trezesc cu Andreea Antonescu lângă mine. Mi se pare ceva ”WOW”. Vezi, cum lucrează universul ăsta? Întâlnim oameni în viața noastră în momente incredibile”, a declarat luptătorul.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI