Ce a dezvăluit Ilie Năstase despre mariajul cu Brigitte Sfăt. Detaliul care a ieșit la iveală după 2 ani de la divorț

Ce a dezvăluit Ilie Năstase despre mariajul cu Brigitte Sfăt. Detaliul care a ieșit la iveală după 2 ani de la divorț
Ilie Năstase face dezvăluiri incredibile despre căsnicia cu Brigitte Sfăt

Invitat la emisiunea “40 de întrebări cu Denise Rifai”, Ilie Năstase a făcut dezvăluiri incredibile despre mariajul cu Brigitte Sfăt. Un detaliu uimitor a ieşit la iveală după 2 ani de la divorţ, în emisiunea de la Kanal D.

Ilie Năstase, dezvăluiri despre căsnicia cu Brigitte Sfăt

Dacă acum este liniştit alături de soţia sa, Ioana Simion, Ilie Năstase spune că mariajul cu Brigitte Sfat a fost unul care nu i-a adus nimic bun. Fostul tenismen a făcut dezvăluiri incredibile despre căsnicia care a durat cinci ani, în cadrul emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”.

După opt ani de relaţie şi cinci de mariaj, în 2018, cei doi au ajuns la divorţ, după o serie de scandaluri incredibile. Deşi până acum vinovat în ochii tuturor pentru destrămarea căsniciei era Ilie Năstase, iată că lucrurile au stat, de fapt, cu totul altfel.

”Ea a câștigat imagine de pe urma mariajului cu mine. Și asta și-a dorit. Văd și acum la televizor. Sunt certuri acolo cu copilul pe marginea patului, pe prăpastie, îi cad banii în apă. Pentru mine nu a fost un lucru bun relația asta, asta e sigur!”, a spus acesta.

Realizatoarea TV a adus în discuţie declaraţiile făcute de Brigitte, în urmă cu ceva timp, legate de faptul că Amalia Năstase i-ar fi interzis să aibă copii cu bruneta.

”Când s-a căsătorit cu mine, Ilie i-a semnat Amaliei o hârtie că dacă face un copil cu mine, casa să-i rămână ei. I se interzicea astfel să aibă un copil cu mine. Asta a fost marea mea traumă”, a declarat Brigitte.

”Nici nu a fost vorba despre așa ceva. Brigitte este o persoană care își pierde controlul. Văd și acum, mă mai uit din când în când la emisiune. Femeia asta nu s-a schimbat și nici nu cred că se va schimba”, a fost răspunsul dat de fostul mare sportiv.

Ce spune Ilie Năstase despre mariajul cu Ioana Simion

Ce spune Ilie Năstase despre mariajul cu Ioana Simion

Ce spune Ilie Năstase depre relaţia pe care o are cu actuala soţie

În luna iunie a acestui an, Ilie Năstase, în vârstă de 73 de ani, şi Ioana Simion, 44 ani de ani, au decis să se căsătorească religios. Fostul tenismen spune că actuala soţie îi oferă linişte şi înţelegere, iar pentru asta este pregătim să devină, din nou, tată.

„Eu am avut norocul că am dat peste cineva care mă înțelege, cel puțin până acum. M-am calmat, mă simt foarte bine, mă simt liniștit, față de ce mi s-a întâmplat cu Brigitte. E singura persoană pe care o ascult, și asta pentru că îmi face bine mie.

Sigur că ne mai și certăm, dar după câteva ore ne împăcăm și mergem mai departe. Ne gândim să facem și un copil dacă eu sunt în puteri. Dacă nu, o să găsim o metodă, pentru că aș dori totuși. Chiar vreau să facem asta”, a spus Ilie Năstase.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI