Ce a ars, de fapt, Gheorghe Dincă în butoi. Detaliul bizar despre osemintele găsite în curtea monstrului din Caracal

Ce a ars, de fapt, Gheorghe Dincă în butoi. Detaliul bizar despre osemintele găsite în curtea monstrului din Caracal

Cazul Caracal pare să își adâncească misterul decât să își găsească un răspuns final. Anchetatorii au ajuns la alte concluzii, după ce au pus în aplicare o nouă metodă, pentru a determina ce a ars, cu exactitate, Gheorghe Dincă, în butoiul descoperit pe raza locuinței sale. Oamenii legii încearcă să determine, la peste șase luni de la începerea acestei anchete, ale cui sunt osemintele descoperite în curtea bărbatului de 66 de ani. Dincă a recunoscut în fața procurorilor că le-a ucis pe Luiza Melencu și pe Alexandra Măceșanu, după care le-a incinerat rămășițele pământești, pentru a scăpa de dovezi.

Ce a ars, de fapt, Gheorghe Dincă în butoi?

Ce a ars, de fapt, Gheorghe Dincă în butoi. Detaliul bizar despre osemintele găsite în curtea monstrului din Caracal
Specialiștii au analizat din nou rămășițele găsite în butoiul din curtea criminalului din Caracal

Cu câteva săptămâni în urmă, a fost făcută publică și informația că intervenția specială a celor de la FBI (Biroul Federal de Investigații) a ajuns la un final. În acest mod, concluziile transmise de aceștia, procurorilor români, era arătat că nu poate fi determinat cui aparțin oasele găsite în liziera pădurii din apropiere de casa lui Dincă. Osemintele fuseseră mult prea afectate de flăcări, și mai exact, de gradul mare de ardere, motiv pentru care nu le-a putut fi aflat profilul genetic.

De curând, probele genetice descoperite de către procurori pe raza locuinței lui Dincă au fost analizate și la Institutul Național pentru Fizica Laserilor, Plasmei și Radiației, de la Măgurele. Cercetătorii au analizat cenușa din butoi, oasele din lizieră, dar și alte probe găsite în casa de la Caracal, fără să știe locul de proveniență a acestora. Specialiștii de la Măgurele au tras câteva concluzii uimitoare, în legătură cu

Probele care ridicau cele mai mai probleme: cenuşa găsită în butoi şi oasele din lizieră, au fost analizate şi la Măgurele, la Institutul Naţional pentru Fizica Laserilor, Plasmei şi Radiaţiei. Cercetătorii de acolo au făcut analiza fără să ştie de unde provin aceste probe şi alţi specialiştui au tras concluziile.

Detaliul bizar despre osemintele găsite în curtea monstrului din Caracal

În oasele găsite de anchetatorii români în lizieră exista titaniu, fiind considerat un element chimic ce se regăsește și în obiectele pe care Gheroghe Dincă le-a incinerat pentru a întreține arderea flăcărilor. E vorba despre plăci de bază de la computere, încărcătoare de telefon și alte componente ce conțineau acest element, potrivit celor de la stirilekanald.ro. Pentru că procesul de ardere s-a efectuat la peste 600 de grade Celsius, pe parcursul a câteva ore, titaniul a ajuns să se transfere practic pe oseminte. În acest mod a fost arătat că oasele din lizieră au ars într-adevăr în butoiul monstrului de la Caracal. Au mai fost identificate și particule de fibre provenite din cârpe, ce fuseseră înmuiate în motorină, haine, polistiner, carton bitumat sau vaselină.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI