Cazul Caracal: FBI a verificat osemintele găsite în apropierea casei lui Gheorghe Dincă. Ce arată raportul final

Ce arată raportul final al FBI în cazul Caracal

Ramificațiile cazului Caracal se adâncesc tot mai tare, după ce specialiștii FBI care au venit în România special pentru această anchetă, au oferit un raport final. Au fost verificate osemintele găsite în apropiere de locuința lui Gheorghe Dincă, cel care a recunoscut că le-a ucis pe Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu. Nu se știe nici până în prezent ce s-a ales de cele două adolescente, de 15 și 18 ani.

Cazul Caracal: FBI a verificat osemintele găsite în apropierea casei lui Gheorghe Dincă

Procurorii români care se ocupă de cazul Caracal le-au cerut celor de la FBI (Biroul Federal de Investigații) ajutorul pentru a afla adevărul în legătură cu osemintele găsite la liziera pădurii. Rămășițele omenești găsite în timpul anchetei lângă casa criminalului din Caracal au primit același verdict pe care îl oferiseră și legiștii români, cu câteva luni în urmă. În raportul final întocmnit de FBI, aceștia au specificat că oasele au fost mult prea afectate de flăcări, iar din acest motiv nu le poate fi aflat profilul genetic.

Cazul Caracal FBI a verificat osemintele găsite în apropierea casei lui Gheorghe Dincă. Ce arată raportul final
Specialiștii FBI au ajuns la aceeași concluzie ca legiștii români, în cazul Caracal

Ancheta în cazul disparițiilor adolescentelor de 18 și 15 ani pare să ajungă spre final, dar fără niciun răspuns concret din partea anchetatorilor. Autoritățile nu au putut să stabilească, la mai bine de jumătate de an de la apelul Alexandrei Măceșanu la 112, și, respectiv, arestarea lui Dincă, dacă osemintele le aparțin sau nu acestor fete, fie altei persoane. Totodată, ancheta aflată spre final are foarte multe semne de întrebare, iar oamenii legii nu au putut să identifice osemnintele găsite lângă acea pădure din apropiere de Caracal. Este vorba de locul pe care Gheorghe Dincă l-a indicat autorităților cu privire la găsirea rămășițelor primei sale victime, Luiza Melencu.

De asemenea, bărbatul de 66 de ani din Caracal a declarat cu mai multe ocazii că le-a răpit, violat, iar în final ucis pe cele două fete. Principalul suspect a ajuns în fața procurorilor, fiind audiat recent încă o dată. La fel s-a întâmplat și cu presupusul său complice, Ștefan Risipiceanu, cel care a recunoscut că știa despre vecinul său că a răpit o adolescentă. Cei doi ar fi violat-o pe tânără, susținând că e vorba despre Luiza Melencu, anunță Digi24.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI