Ce a apărut pe contul lui George Burcea după ce Viviana Sposub a șters toate pozele cu el. Vești bune pentru fanii lor

Ce a apărut pe contul lui George Burcea după ce Viviana Sposub a șters toate pozele cu el. Vești bune pentru fanii lor
George Burcea, decizie radicală după ce Viviana Sposub a șters fotografiile cu el

Decizia Vivianei Sposub de a șterge toate fotografiile cu George Burcea i-a întristat pe fani, însă toată lumea a fost surprinsă când actorul a trecut peste toate zvonurile legate de despărțirea furtunoasă dintre el și vedetă și a publicat o fotografie inedită chiar în mediul online.

Gestul făcut de George Burcea după ce Viviana Sposub a șters toate pozele cu el. Acum totul este clar

Recent, Viviana Sposub și George Burcea treceau prin momente de cumpănă. Bruneta ștergea toate pozele din mediul online în care apărea alături de actor, ba chiar fanii realizau cu stupoare că nu îl mai urmărește pe Instagram.

Totuși, chiar dacă bruneta a fost deranjată de comportamentul actorului din ultima perioadă, se pare că acesta a reușit prin daruri, gesturi romantice și declarații de dragoste să îi atragă atenția și să obțină o nouă șansă pentru povestea lor de dragoste din partea Vivianei Sposub.

Mai exact, cei doi au fost surprinși din nou împreună, ba chiar în ipostaze tandre! George Burcea a postat o fotografie în care apare alături de mai mulți apropiați într-un club de fițe din București. În respectiva imagine, actorul își ține în brațe partenera.

Totuși, Viviana Sposub nu a distribuit poza pe contul său de Instagram, semn că bruneta își dorește să își mai fiarbă partenerul și să îl țină în ‘probe’ înainte de a merge mai departe.

De ce s-a supărat Viviana Sposub pe George Burcea, de fapt. Actorul nu vrea să renunțe la iubita lui

Viviana Sposub și George Burcea formează un cuplu îndrăgit, așa că fanii s-au întristat în momentul în care vedeta a pus punct relației și a șters fotografiile cu actorul. Se pare că totul ar fi pornit de la comportamentul pe care l-a avut fostul soț al Andreei Bălan la o petrecere cu băieții.

„Ea (n.red. Viviana Sposub) s-a supărat dintr-o dată, nu știe nimeni ce s-a întâmplat între ei, însă se zvonește că totul ar fi plecat de la o petrecere la care a fost George.

O petrecere numai cu băieții, care s-a întins până a doua zi de dimineață. Viviana s-ar fi supărat foarte tare și nu a mai vrut nici să-i răspundă la telefon, l-a blocat și pe telefon, pe WhatsApp, peste tot.

George însă nu renunță cu una, cu două, la ea. Face pressing ca ea să îi mai dea o șansă. O copleșește cu gesturi romantice, cu declarații de dragoste publice, cu mici daruri.

Orice pentru ca ea să treacă peste ce s-a întâmplat și să se întoarcă la el. Momentan însă, Viviana este de neclintit.”, ne-au declarat, în exclusivitate, apropiații celor doi.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI