Fuego, lovitură din cauza restricțiilor covid. Vestea tristă pe care a dat-o artistul: ‘Sunt dezamăgit’

Fuego, lovitură din cauza restricțiilor covid. Vestea tristă pe care a dat-o artistul: ‘Sunt dezamăgit’
Fuego, veste pentru fani. Ce se întâmplă cu el din cauza restricțiilor COVID-19?

Fuego le-a dat o veste tristă fanilor săi. Acest nou anunț vine în urma restricțiilor COVID-19. Ce mărturii a făcut celebrul interpret? Solistul a susținut că este foarte dezamăgit.

Fuego, lovitură pentru fani din cauza restricțiilor din pandemie

Fuego le-a dat o veste tristă fanilor. Celebrul cântăreț susține că trece prin momente dificile. Acesta nu mai are nevoie de nicio prezentare după cei mai bine de 25 de ani de carieră. Solistul a fost mereu foarte așteptat în concertele cele mai mari ale anului. În urmă cu puțin timp a venit cu câteva detalii pentru cei care îl iubesc.

Din cauza evoluției cazurilor de coronavirus concertul pe care trebuia să-l susțină pe data de 8 octombrie a fost anulat pentru a cincea oară. Din nefericre, artiștii fac parte din una din cele mai afectate categorii în contextul pandemic pentru că nu-și pot face activitatea.

Vedeta a susținut că și-a pus speranța că planurile lui se vor duce la bun sfârșit în cele din urmă, dar nu a fost să fie nici de această dată. Din nefericire, lucrurile nu vor evolua așa cum dorește el, iar fanii care așteptau să-l vadă cântând trebuie să-și ia adio și de la acest eveniment.

„Sunt dezamăgit, dragii mei, pentru că de fiecare dată mi-am pus atâtea speranțe în realizarea acestui proiect și de fiecare dată ele mi-au fost înșelate! Chiar am crezut, cu tot sufletul, că voi putea susține concertul de pe 8 octombrie, de la Sala Palatului din București!

Nu mi-am imaginat că lucrurile se vor precipita în acest mod și că vom ajunge la o situație atât de gravă în doar câteva săptămâni! Din nefericire nu putem susține concertul pe 8 octombrie, din cauza tuturor restricțiilor și recomandărilor, iar organizatorii alături de care colaborez, precum și artiștii din orchestră, au insistat să-l reprogramăm pe data de 1 martie 2022, când sperăm că lucrurile se vor așeza puțin!”, a scris Fuego, pe pagina sa de Facebook.

„Vă mulțumesc deschis, din suflet, tuturor celor care nu și-au retras biletele”

Concertul a fost reprogramat pe data de 1 martie 2022, iar Fuego speră ca măcar de această dată să le cânte fanilor. Show-ul speră să aibă succes, iar ca anul viitor să fie un adevărat spectacol. Pe scenă vor fi prezenți peste 100 de artiști. Din fericire, biletele achiziționate rămân valabile.

„Biletele achiziționate rămân valabile și vă mulțumesc deschis, din suflet, tuturor celor care nu și-au retras biletele și așteaptă, ca și noi, să ne putem întâlni și să vă pot arăta cel mai spectaculos concert al vieții mele, alături de peste 100 de artiști pe scenă, invitați și sonorități dintre cele mai interesante!

Viața nu ne lasă virgule și nici nu ne lasă să alegem, așa cum ar fi corect și cum ne-am dori de multe ori! Sper din suflet să înțelegeți și să-mi fiți aproape! Vă mulțumesc din nou pentru toată susținerea și vă aștept cu toată dragostea mea și cu nenumărate surprize”
Fuego

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI