Ce a ajuns să facă fiul de 19 ani al lui Celine Dion. Nici mama lui nu bănuia asta

Celine Dion a primit surpriza vieții sale din partea fiului ei cel mare. Ce a ajuns să facă tânărul?

Fiul cel mare al cunoscutei cântărețe i-a ascuns un lucru extrem de important mamei sale. Ce a ajuns să facă tânărul și ccum a reacționat Celine Dion când a aflat?

Ce a ajuns să facă René-Charles Angelil, fiul cel mare al lui Celine Dion?

Fiul cel mare al lui Celine Dion face parte din categoria copiilor faimoși care au știu să-și croiască singuri un drum în viață și nu s-au bazat niciodată pe notorietatea părinților celebri. Băiatul în vârstă de 19 ani al solistei a făcut alegerea vieții sale și a făcut un pas uriaș pentru viitorul lui. Acesta și-a luat numele de scenă Big Tip, și-a ales stilul muzical și a început călătoria în domeniul în care activează și cea care i-a dat viață.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

“Never Stop” Link in bio.

O postare distribuită de René-Charles Angélil (@bigtipmusic) pe

Surpriza a fost uriașă chiar și pentru aceasta, pentru că fiul său nu i-a menționat nimic din planurile de viitor. Big Tip chiar a continuat să înregistreze piese în studioul muzical din casa lor din Las Vegas fără a-i cere opinia cântăreței. „Sunt atât de mândră de felul cum îţi construieşti drumul în viaţă. Continuă să fii puternic, pasionat şi înţelept pe măsură ce îţi urmăreşti visele. Fericirea ta e şi fericirea mea. Te iubesc atât de mult, dragul meu fiu”, a fost mesajul lui Celine la o postare de pe o rețea de socializare.

“Îmi țin sufletul și inima deschise”

“Îmi țin sufletul și inima deschise. Pentru că simt așa multă iubire, cu fanii, copiii mei și familia mea. Simt acea iubire și mă face să merg mai departe. Dar iubirea, iubirea adevărată, romantismul, iubirea romantică, nu este prezentă, dar e ok. (…) Iau iubirea de acolo de unde este, atunci când vine și în orice formă. Îmi e dor să fiu atinsă, îmi e dor să fiu luată în brațe, îmi e dor să mi se spună: Ești frumoasă!. Îmi e dor de lucrurile pe care un iubit sau un soț le-ar putea face pentru mine.”
Celine Dion

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI