Celine Dion, pregătită să devină mamă a patra oară. Anunțul care i-a uluit pe fani

Celine Dion, pregătită să devină mamă a patra oară

Cântăreaţa Celine Dion ar vrea să mai aibă un copil. Vedeta internaţională are trei băieţi, iar acum şi-ar dori şi o fetiţă. Vedeta aşteaptă să îşi termine turneul mondial, după care va începe procedurile pentru adoptarea unei fetiţe.

Celine Dion, pregătită să devină mamă a patra oară. Anunțul care i-a uluit pe fani

Celebra cântăreaţă Celine Dion, în vârstă de 51 de ani, se gândeşte la un al patrulea copil. Acum, după ce vedeta are deja trei băieţi, şi-ar dori să aibă şi o fată. Astfel, ţinând cont de vârsta mai înaintată, vedeta internaţională se gândeşte să adopte o fetiță.

Anunțul a fost făcut de biografa sa, Elisabeth Reynaud, la emisiunea TPMP People, un celebru post de televiziune din Canada. Celine Dion ştie când va adopta fetiţa. Aceasta aşteaptă mai întâi să termine turneul său mondial, intitulat ”Courage”.

Celine Dion vrea să adopte o fetiţă
Celine Dion vrea să adopte o fetiţă. Sursa foto: profm.ro

Celine Dion a fost căsătorită  cu Rene Angelil din 1994  până în anul 2016. Din căsnicia lor au rezultat trei copii, Rene-Charles (19 ani) şi gemenii Eddy şi Nelson, în vârstă de 9 ani. După moartea soţului, Rene Angelil, celebra cântăreaţă a rămas cu averea care se ridica la 800 de milioane de dolari.

Celine Dion încă nu s-a recuperat complet după răceala severă cu care s-a confruntat de curând. Cântăreaţa a fost testată şi de coronavirus. Din fericire. testul a ieşit negativ, cântăreţa nefiind infectată cu noul virus.

Celine Dion se confruntă cu alte probleme. Riscă să i se atrofieze muşchii din jurul inimii şi să facă insuficienţă cardiacă. Aceasta, din cauza obsesiei vedeteei de a rămâne slabă. Avertismentul i-a fost dat de un medic specialist, la ultimul control pe care vedeta l-a făcut recent.

Celine Dion a ajuns o femeie foarte slabă după moartea soţului ei, Rene Angelil. Acesta a decedat în luna ianuarie a anului 2016, la 73 de ani. Astfel, Celine Dion nu mănâncă mai nimic, de frică să nu se îngraşe.

Apropiații cântăreţei sunt foarte îngrijorați din aceast motiv. De asemenea, aceştia speră că va renunța la dietele severe când va avea al patrulea copil, fetița pe care ar urma ca vedeta să o adopte.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI