Ce a ajuns să facă acum fosta soție a lui Liviu Dragnea. Bombonica Prodan și-a uimit apropiații

Ce a ajuns să facă acum fosta soție a lui Liviu Dragnea. Bombonica Prodan și-a uimit apropiații
Ce a ajuns să faacă Bombonica Prodan, fosta soție a lui Liviu Dragnea

Bombonica Prodan a fost soția lui Liviu Dragnea timp de aproape 28 de ani. Modelul de soție discretă și modestă, ținută departe de ochii presei, se spune că a fost adevăratul noroc al fostului lider PSD și femeia fără de care politicianul de astăzi nu ar fi putut ajunge unde este. Ce a ajuns să facă fosta doamnă Dragnea?

Ce a ajuns să facă acum Bombonica Prodan, fosta soție a lui Liviu Dragnea

Bombonica Prodan a fost partenera de viață a lui Liviu Dragnea timp de aproximativ 28 de ani. La data la care a cunoscut-o pe femeia despre care se spune că i-a fost om de nădejde în viață, cea fără de care fostul lider PSD nu ar fi putut ajunge unde este astăzi, Dragnea era doar fiul șefului de post din comuna teleormăneană Gratia. Un simplu inginer, absolvent al Facultății de Transporturi din București, la acea vreme, s-a îndrăgostit de Bombonica, fată fără facultate, dar cu o familie înstărită de legumicultori olteni din comuna Giuvărăști.

Ce a ajuns să facă acum fosta soție a lui Liviu Dragnea. Bombonica Prodan și-a uimit apropiații
Bombonica și Dragnea au divorțat în 2015

În anul 2015, cei doi au divorțat, anii au trecut, între timp Dragnea a fost condamnat, iar fosta sa soție a devenit maestru în dezvoltare spirituală. Bombonica a avansat în acest domeniu. De altfel, pe un site dedicat Theta Healing, fosta doamnă Dragnea are o pagină specială, din care reiese că nu mai este numai un simplu instructor. Sub numele Bombonica Prodana, apare informația: ”practicant independent cu certificat, instructor, maestru, certificat de cunoștințe”.

Fosta doamnă Dragnea, acuzată de abuz în serviciu

Discretă din fire, despre fosta doamnă Dragnea se cunoaște doar că administrează, în acte, un hotel din Turnu-Măgurele, și că este angajată la Direcția pentru Protecția Copilului Teleorman (DPCT). De asemenea, de menționat este și că Bombonica a fost acuzată de DNA de abuz în serviciu. Procurorii au susținut că, pe când era șef la DPCT, ea a acceptat ca două persoane să figureze pe statele de plată, chiar dacă nu mai veneau la serviciu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI