Mai bine mai târziu, decât niciodată. Ce spune Eugen Teodorovici despre Liviu Dragnea: ”Al nostru!”

Mai bine mai târziu, decât niciodată. Ce spune Eugen Teodorovici despre Liviu Dragnea: ”Al nostru!”
Ce spune Eugen Teodorovici despre Liviu Dragnea

Președintele executiv al PSD , Eugen Teodorovici, a vorbit, marți, la Craiova, despre Liviu Dragnea și suportul ce îi va fi oferit în situația în care se află, făcând o paralelă cel puțin interesantă.

Ce spune Eugen Teodorovici despre Liviu Dragnea

Liderul executiv al PSD, Eugen Teodorovici, a spus, marți, la Craiova, care este atitudinea guvernului de la conducere față de fostul șef PSD. În clipul de mai jos, de la minutul 7:50, începe declarația oficialului. Discursul său pornește cu faptul că s-a ajuns într-un moment în care nu se mai poate pronunța numele ”președintelui Dragnea”.

Mai bine mai târziu, decât niciodată. Ce spune Eugen Teodorovici despre Liviu Dragnea: ”Al nostru!”
ministrul a precizat că nu a avut o relație bună cu Liviu Dragnea, dar ”a fost al nostru”

Mai apoi, ministrul a precizat că nu a avut o relație bună cu Liviu Dragnea, lucru știut de multă lume, dar ”a fost al nostru, cu bune și cu rele, a fost al nostru”. Alături de acceptarea fostului șef al PSD, a adăugat și o comparație: „Un copil care îți greșește, îl dai afară din familie”.

”Un copil care îți greșește, îl dai afară din familie?”

„Ne-au făcut să nu putem să pronunţăm numele preşedintelui Dragnea. De ce? Dom’le, am spus-o şi la televizor, n-am avut o relaţie bună cu Liviu Dragnea, toată lumea o ştie. (…) A fost al nostru, cu bune şi cu rele, a fost al nostru. Un copil care îți greşeşte în casă, sparge farfuria sau ceaşca cu cafea, îl dai afară din familie?

Nu, îl chemi, îl înveţi, îi spui ce are de făcut în mod corect să nu mai greșească. Așa și cu noi. Dragnea a făcut multe lucruri bune. Este al nostru, să nu ne fie teamă să spunem ce avem de spus”, a declarat Teodorovici.

Teodorovici, despre Claudiu Manda: ”cel mai chiparos europarlamentar”

De asemenea, ministrul l-a adus în discuție și pe europarlamentarul PSD, Claudiu Manda, ales lider al PSD Dolj, despre care a spus că este „cel mai chiparos europarlamentar”.

„Claudiu este cel mai chiparos din Parlamentul European. Pentru mine este o pierdere pentru România că s-a dus în Parlamentul European, totuşi este un câştig pentru noi ca ţară că îl avem pe Claudiu acolo. Mulţi vor fi uimiţi de felul lui de a fi, de felul lui românesc de a împunge şi de a spune despre România”, a mai spus Teodorovici.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI