Ce a ajuns să facă actriţa Marinela Chelaru pentru a supravieţui. Are o pensie modică şi abia face faţă cheltuielilor lunare

Ce a ajuns să facă actriţa Marinela Chelaru pentru a supravieţui. Are o pensie modică şi abia face faţă cheltuielilor lunare
Marinela Chelaru are probleme cu banii

Marinela Chelariu nu își trăiește bătrânețea liniștită. Cunoscuta actriță are o pensie modică și abia mai face față cheltuielilor lunare, motiv pentru care a trebuit să găsească o soluție. Ce a ajuns să facă pentru a putea supraviețui. Fanii ei nu se așteptau ca artista să o ducă atât de prost.

Marinela Chelaru are probleme cu banii: ce a ajuns să facă?

Nu puține sunt cazurile în care marii artiști de la noi ajung în situații strânse cu ușa tocmai la bătrânețe când ar trebuie să se liniștească. Anii au trecut, iar după mult timp în care a reușit să facă lumea să râdă și și-a dăruit sufletul profesiei sale, actrița a ajuns să nu mai poată țină pasul cu cheltuielile. Vedeta încearcă să strângă din dinți și să fie atentă la fiecare lucru pentru care scoate bani din buzunare. 

Aceasta a recunoscut într-un interviu pe care l-a oferit recent că are o pensie de 1.400 de lei care îi ajung greu, iar pentru a supraviețui a ajuns să consume alimente doar de la reducere.

Marinela Chelaru dă 600 de lei din pensie pe medicamente, iar din restul este nevoită să se încadreze pentru a plăti facturile și să-și asigure hrana. Vedeta a mărturisit că își trimite soțul să caute alimente la preț redus și caută pliante speciale unde găsește produse mai ieftine tocmai pentru a putea face față cheltuielilor.

„Toată ziua pândesc în magazine mâncarea”

”Am o pensie de 1.400 de lei, din care 600 de lei dau pe medicamente, după operația suferită la inimă. Din ce să trăiești? Pensionarii mor de foame! Toată ziua pândesc în magazine mâncarea la preț redus.

Eu caut pliante cu mâncare la preț redus. Îmi trimit soțul acolo unde aflu că în acea zi se vinde ceva la promoție, am ajuns să mâncăm doar de la reducere, ca să avem bani de lumină și de medicamente”, ne-a declarat Marinela Chelaru, în exclusivitate pentru Playtech.ro.

Vlad Miriță este un cunoscut tenor care s-a decis să îi întindă o mână de ajutor. Cântărețul nu a rămas indiferent la cele auzite, astfel a decis să o ajute pe cât poate.

”Voi încerca să îi ajut pe cei care au pensii foarte mici, le voi dărui pachete cu produse din carne, dar voi dona și unui azil de bătrâni”, ne-a declarat Vlad Miriță, care deține o fermă de animale și care dorește să îi ofere un mic ajutor artistei care are mare nevoie mai ales în aceste timpuri.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI