Ce a aflat Anamaria Prodan despre Corina Caciuc acum: „De ce Reghe e disperat să ascundă trecutul ei?

Anamaria Prodan este hotărâtă să recupereze banii pe care Laurențiu Reghecampf i-a luat din conturile comune pentru a îi face cadouri amantei sale. Acum, impresara a vorbit despre afacerile pe care iubita soțului său le are și este de părere că ea nu are nicio calificare și studii pentru a se ocupa de ele. Mai mult, ea spune că afacerile și procentele din afacerile pe care le deține sunt companii cu probleme, un lucru suspect, și cere să fie verificate aceste lucruri.

Anamaria Prodan o face praf pe iubita lui Reghecampf

Anamaria Prodan este foc și pară pe Corina Caciuc, după ce a ieșit la iveală ca aceasta are câteva afaceri problematice.

Impresara scoate la iveală informații despre amanta lui Reghecampf și vrea ca adevărul despre trecutul ei să iasă la iveală.

„Verificați urgent afacerile amantei „afaceriste” Gură de aur care este implicată în zeci de firme pe care din ce se vede cu ochiul liber le preia cu ceva probleme după umila părere a tuturor… oare de ce?

Ce o recomandă și ce studii are să dețină procente în firme de energie, comerț etc… Repet, toate cu probleme?! Oare de ce cuscra lui Reghe e speriată căci copiii ei sunt băgați cu amanta lui Reghe (Gură de aur) în firmă…

Ce legătură are Caciuc cu câteva nume din lumea politică care s-au retras instant când presa s-a interesat de partenerii acesteia… (Petru Luhan) care iese instant din companie…

Multe semne de întrebare! Organele abilitate să verifice urgent firmele în care este băgată amanta „Gură de aur”.

Poate așa se face lumină și găsim unde este tot ce a fost sustras de la familia mea de către Reghe care transferă totul direct în conturile lui Caciuc Gură de aur!

Care era meseria lui Caciuc înainte să devină afacerista de la Cambridge? De ce Reghe e disperat să ascundă trecutul amantei?

Și amanta fierbe și disperă? Adevărul trebuie să iasă la suprafață! Și o să iasă curând căci Dumnezeu nu lovește cu parul…”, a scris Anamaria Prodan pe paginile de socializare.

Ce spune despre firmele Corinei Caciuc

Impersara susține că firmele pe care Corina Caciuc le are sunt cu probleme și nu vede ce ar recomanda-o pentru a deține procente din firme de energie și comerț.

„Rușine mondială Reghe! (…) Amanta Caciuc și Cambridge / mama mea ce afaceristă și ce afacerist gură de aur și limbă de aur (…)

Doarme pe el Reghe, nu s-a trezit încă să vadă afacerile amantei, unde mai pui că a pierdut și colaboratorii, căci ei sunt oameni serioși și fug de mediocritate și prostituție”, a adăugat Anamaria Prodan.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI