Ce a adus Augustin Viziru în bagaj la Ferma 2020. Mihaela Rădulescu a rămas cu gura căscată

Ce a adus Augustin Viziru în bagaj la Ferma 2020. Mihaela Rădulescu a rămas cu gura căscată
Augustin Viziru, concurent surpriză la emisiunea "Ferma" de la Pro TV

Proaspăt intrat în Ferma, emisiunea de la Pro TV, Augustin Viziru a fost luat la rost de Mihaela Rădulescu, când aceasta i-a verificat bagajul. Nimeni nu se aştepta ca prezentatoarea să găsească aşa ceva în geanta concurentului.

Ce a putut să aducă Augustin Viziru în bagaj la Ferma

Nou intrat în Ferma 2020, Augustin Viziru a devenit direct fermier şef. Aşa cum era de aşteptat, Mihaela Rădulescu i-a verificat bagajul cu care acesta a venit în competiţie, iar ceea ce a găsit a uimit pe toată lumea. Mai exact, vedeta Pro TV a descoperit un cuţit de mari dimensiuni.

“Controlul de bagaje a fost unul uşor. Am scăpat ieftin. A fost maleabila Mihaela. Mă gândeam să îl avem acolo, dacă, Doamne fereşte, apare vreun urs. L-am comandat, mi-a plăcut mie, pentru că am crescut cu Rambo. Îl aveam acasă şi am zis să îl pun în bagaj”, a mărturisit Augustin Viziru.

Şi colegii de platou au fost surprinşi de arma confiscată imediat de producători, mulţi dintre aceştia arătându-se nemulţumiţi de intrarea în competiţie a actorului.

“De unde până unde atâta entuziasm pentru Augustin?”, spune Elena Chiriac.

Despre fratele lui Lucian Viziru se spune că ar fi câştigătorul premiului în valoare de 50.000 de euro pus la bătaie de cei de la Pro TV anul acesta. Cat de adevărate sunt zvonurile rămâne de văzut.

În 2015, Augustin Viziru era pe val la
În 2015, Augustin Viziru era pe val la „Ferma”. Acesta a fost la un pas de câştigarea trofeului

Augustin Viziru, pentru a doua oară concurent la Ferma

Actorul nu este la prima experienţă Ferma. Augustin Viziru a fost, în urmă cu cinci ani, la un pas de a câştiga marele trofeu, însă un accident grav a făcut ca acesta să plece acasă.

„Faptul că în primul sezon am avut trofeul în mână, la un deget distanţă şi chiar în momentul în care să pun mâna pe el, ştim cu toţii ce s-a întâmplat. Mi-a rămas acolo undeva şi mă bucur că mi s-a oferit oportunitatea să pun mâna pe trofeu. Teama mea este să nu mă accidentez din nou. Dar la cum mă cunosc şi ştiu că nu am limite, nu văd ce teamă aş putea avea.

Ferma este un şoc social, iar indiferent cât de bine i-ai cunoaşte din presă sau articole, pentru că pe majoritatea nu-i ştiu personal, până nu interacţionez cu ei, nu apuc să îmi formez vreo părere. Totul se va forma la faţa locului”, a declarat Augustin Viziru, potrivit celor de la Click.