A născut iubita lui Augustin Viziru. Ce nume a primit micuța

A născut iubita lui Augustin Viziru. Ce nume a primit micuța
Augustin Viziru, primele imagini cu fetița lui. Cum o va chema?

Augustin Viziru este în al nouălea cer! Acesta și-a strâns fetița în brațe pentru prima dată. Iubita sa a născut în urmă cu doar două zile, iar acum cunoscutul actor a venit și cu o filmare pentru fanii săi, dar și cu alte detalii despre micuță.

Cum o va chema pe fetița lui Augustin Viziru?

Augustin Viziru și-a strâns pentru prima oară fetița în brațe. Cunoscutul actor de telenovele a devenit tată în urmă cu două zile. Iubita vedetei a adus pe lume o fetiță de nota 10 pe care fostul concurent de la Survivor nu s-a stăpânit să nu o arate lumii întregi. Alături de filmarea cu moștenitoarea lui a scris un mesaj emoționant în care i-a dezvăluit și numele acesteia. „Bună, eu sunt Maria Petre-Viziru și ar fi trebuit să vin pe lume pe data de 15, numai că eu am vrut să vin pe 14. Abia aștept să mă țină tăticul meu în brațe.❤️”, a fost mesajul proaspătului tătic.

Augustin a susținut dintotdeauna că iubește mult copiii și că abia așteaptă să-și întemeieze o familie. După primul mariaj eșuat, acesta a decis să mai petreacă o vreme singur și să se implice mai tare în propriile proiecte, iar de curând a întâlnit femeia perfectă alături de care să facă un copil. Și anunțul că va fi tată a fost o surpriză totală, mai ales dată fiind conjunctura. „Știu că sunt mulți copii care ne urmăresc și voiam să fiu un model pentru ei toți pentru că viața mea s-a schimbat radical în ultima vreme că îmi voi întemeia o familie când ajung acasă și mă însor, o să am și un copilaș”, aspus sursa citată în competiția Survivor.

„Își doresc să se căsătorească”

„Am aflat anul trecut de noua iubită a lui Augustin, de faptul că vor să păstreze sarcina şi că îşi doresc să se căsătorească. Este foarte discret cu viaţa lui particulară şi nu vrea să ştie toată lumea ce face el. Mama lui este foarte fericită că se va aşeza la casa lui şi se bucura că toate îi merg ca pe roate. Se bucură că va mai juca într-un film şi că a împuşcat contractul de la Kanal D.”
Surse din anturajul lui Augustin Viziru click.ro