Ce nu s-a văzut la Pro TV. Dezvăluiri secrete de la Ferma 2020

Ce nu s-a văzut la Pro TV. Dezvăluiri secrete de la Ferma 2020
Detalii din Ferma 2020. Ce nu s-a văzut la Pro TV?

Detalii incredibile care nu s-au mai văzut în competiția Ferma 2020. Sezonul de anul acesta este unul care aduce surprize pentru surprize din partea fermierilor care luptă pentru premiul cel mare.

Detalii din Ferma 2020. Ce nu s-a văzut la Pro TV?

Fanii emisiiunii Ferma sunt extrem de încântați de noul sezon, mai cu seamă că vine într-o perioadă în care multe dintre producțiile lor au fost amânate din cauza crizei sanitare. George Piștereanu revine în atenția acestora cu detalii surprinzătoare din culisele show-ului. Unul dintre cei mai iubiți actori ai noii generații vorbește despre ceea ce au așteptat cu toții. Artistul a dezvăluit secretele Fermei și a spus cum a fost până în acest punt experiența în cauză pentru el. Acesta a precizat că nu se pot forma încă strategii de lungă durată pentru că tocmai jocul în sine nu a ajuns la etapa în care să permită asta.

Fanii emisiunii au rămas surprinși de el datorită personalității sale, a caracterului, dar și a faptului că deși face parte din echipa orășenilor și nu a copilărit la țară se descurgă impresionant la treburile gospodărești. Vedeta nu s-a dat în lături de la nimic, a lucrat foarte bine în echipă, nu și-a tras antipatii și mereu a ținut să-și ajute colegii la nevoie. De asemenea, relația foarte apropiată pe care a format-o în timp cu Anna Lesko reprezintă deliciul telespectatorilor care abia așteaptă să vadă ce se mai petrece între ei ediție de ediție.

George Piștereanu, despre experiențele din Fermă
George Piștereanu, despre experiențele din Fermă

Cum stau lucrurile departe de Capitală?

„Acum sunt în Fermă, lucrurile se complică, jocul în sine neavând o linie clară nu poți să îți faci strategii, pentru că se schimbă regulile de la o zi la alta. Nu mi se pare greu în Fermă, până acum nu am întâmpinat lucruri pe care să nu le pot face. Ce cred că nu realizează oamenii de acasă este că în Fermă se lucrează câte 10 ore pe zi, lucrurile sunt bine gândite de producție, ne țin ocupați. Dacă nu lucrezi, nu termini treaba, iar proiectul este atât de bine gândit, că nu ai cum să nu lucrezi. La această emisiune nu ai cum să te ascunzi, îți arăți adevărata față. Sunt multe personaje cu care relaționez foarte bine, practic nu am probleme cu nimeni. Ce e diferit aici e faptul că în viața de zi cu zi, dacă un anumit comportament nu îmi place, plec, pentru că nu vreau să îmi stric energia. Dar aici nu pot face asta, dacă te deranjează ceva trebuie să confrunți. Încerc să evit, dar când nu se poate voi confrunta problema.”
George Piștereanu (Sursa: click.ro)