20 apr. 2024 | 10:35

Cazul Lasconi 2.0! Fiica unui candidat la Primărie, reacție explozivă: „Un individ care și-a bătut soția și copilul zilnic”

Social
Cazul Lasconi 2.0! Fiica unui candidat la Primărie, reacție explozivă: „Un individ care și-a bătut soția și copilul zilnic”
Unul dintre candidații la Primăria Chiochiș a fost atacat de propria fiică

Situație ireală la Chiochiș, o comună din Bistrița-Năsăud, înainte de alegerile locale 2024! Fiica unui candidat a transmis un mesaj dur pentru locuitorii comunei. Tânăra îi îndeamnă să nu voteze cu tatăl ei la alegerile locale care vor avea loc în luna iunie. Alexandru Ioan Antal, candidatul de pe listele Dreptei Unite, este criticat chiar de fiica lui!

Fiica unui candidat la Primărie, acuzații grave la adresa tatălui său

Cazul Lasconi se repetă și într-o comună din Bistrița-Năsăud! Înainte de alegerile locale care vor avea loc în luna iunie 2024, fiica unui candidat la Primărie îi sfătuiește pe locuitorii din Chiochiș să nu îl voteze pe tatăl ei. Este vorba despre Alexandru Ioan Antal. Pe social media, fiica lui, Alice Sandra Cojan, l-a criticat dur și l-a numit „un monstru fără școală și fără nicio pregătire profesională”, notează timponline.ro. 

„Chiar vă rog să votați un individ care și-a bătut soția și copilul (eu) zilnic, timp de ani de zile. Un monstru fără școală și fără nicio pregătire profesională! Unul care nu știe să scrie, un prefăcut și un manipulator. Un „tată” datorită căruia am suferit și m-am simțit mereu inutilă. Un neica nimeni care vă spală creierii la fel cum a făcut-o cu toată poliția din județ, pe un litru de țuică sau niște bani. Votați! O să facă pentru comună și implicit pentru dumneavoastră ce a făcut toată viața penru mine, fix nimic”, a precizat Alice Sandra Cojan pe contul personal de Facebook.

Cum se apără candidatul la Primărie

Alexandru Ioan Antal, în vârstă de 51 de ani, candidează acum pe listele Alianței Dreapta Unită la Primăria Chiochiș, după ce PSD a decis să renunțe la el. Este șef de balastieră și nu a avut treabă până acum cu administrația locală. După ce fiica lui l-a defăimat pe rețelele de socializare, acesta a reacționat.

„Din păcate, nu toate matrimoniile au un sfârșit fericit iar cei care suferă cel mai mult sunt copiii. Rupți emoțional între doi adulți, rămân marcați pe viață de răni care uneori refulează sub diferite forme. Alice a hotărât să o facă în forma care a determinat această explicație publică a mea.

Prima mea soție a intentat actiune de divorț care s-a finalizat cu sentința civilă în 2005. Eu mă aflam în Spania unde am plecat în 2003. Soția mea nu mi-a spus de acțiunea de divorț. Eu trimiteam bani periodic, astfel că, chiar cu o zi înainte să aflu că sunt divorțat, am trimis o sumă de bani special pentru biroul lui Alice. Prin sentința civilă am fost obligat la plata sumei de 77,50 lei pensie alimentară dar eu am trimis mereu mult mai mult”, s-a apărat Alexandru Ioan Antal, într-o postare pe Facebook.

Candidatul la Primărie susține că nu mai păstrează legătura cu fiica sa din cauza fostei soții.

„Cel mai rău îmi pare pentru Alice care, cu siguranță va fi afectată de această dezmințire. Sper să treacă la fel de ușor ca mine peste acest moment, și să învețe lecția bine, să nu se mai lase manipulatâ de persoane fără caracter. În urmă cu un an, când am deschis o florărie în Beclean, Alice m-a jignit spunându-mi „să miros florile de la rădăcină”. Ce-i drept, atunci m-am supărat, tradus mesajul ei însemna că dorește moartea mea și, nu am mai sunat-o, nici ea pe mine. Orice s-ar întâmpla, ea rămâne fiica mea, a fost și este în gândurile și rugăciunile mele”, a mai spus Antal.

Vezi și: Secretul Elenei Lasconi! De ce crede că va câștiga alegerile cu peste 70 la sută: “Le-am zis apropiaților să mă tragă de mânecă!” EXCLUSIV

Scandalul dintre Elena Lasconi și fiica ei, Oana

La finalul lui 2023, fiica Elenei Lasconi, Oana, a denunțat public homofobia mamei sale, iar asta a creat un val de discuții la adresa Elenei Lasconi, primărița din Câmpulung Muscel și fostă jurnalistă PRO TV.

Reamintim faptul că Elena Lasconi a fost invitată în emisiunea „Insider politic”, la Prima TV, și moderată de jurnalistul Sebastian Zachmann, unde a făcut declarații șocante despre căsătoria între persoanele de același sex. Elena Lasconi a mai spus că a participat la referendumul din 2018 pentru modificarea definiției familiei din Constituție și că a votat „DA.”

„Eu sunt creştină, sunt ortodoxă şi consider că familia este formată dintr-o femeie şi un bărbat. (…) Eu nu am nimic împotriva persoanelor de acelaşi sex, dar nu văd de ce aş milita pentru căsătoria dintre persoanele de acelaşi sex. Aici e vorba numai de drepturile omului. Dacă mă gândesc la drepturile omului, nu am nicio problemă cu relaţiile lor atât timp cât nu-i afectează pe cei din jur.”, spunea Lasconi atunci.

Parteneri
Ce trebuie să faci în ziua de Paște ca să ai noroc tot anul. Obiceiul care îți aduce succes
Redactia.ro
Legendele locurilor bântuite din Constanţa. Ce fenomene inexplicabile au avut loc la malul mării
Click.ro
"Nu există așa ceva". Reacția unui bărbat din Cehia la o terasă din România unde i s-au pus pe masă cârnați și mici
Digi24
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani. Abia acum polițiștii au aflat cine este și povestea ei ciudată
Digi24
Nu se mai ascund! El are 29, ea - 52! Cuplul din showbizul românesc despre care toată lumea vorbește
Unica.ro
A murit starul rock and roll-ului. Este cel care i-a inspirat pe artiștii de la Beatles. Video
EVZ.ro
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
Spynews
Doliu imens în PSD. A murit în prag de Înviere. Tragedia a lovit chiar azi
Capital.ro
Pluralul cuvântului "pască": Mai multe... Cum cerem corect la magazin
Antena 3
O mai recunoști? A fost considerată una dintre cele mai frumoase femei din lume. Decizia neașteptată luată la 73 de ani
Avantaje
Anunțul ZILEI despre ILIESCU! Un DOCTOR a dat VESTEA
Mediaflux
Alertă pe litoralul României, în minivacanța de 1 Mai! Dealerii de droguri au început să vândă substanțele interzise
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Ce a putut să găsească o tânără într-un burger de pui cumpărat de la un fast-food celebru: „Era viu și mișca”
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro