Cazul Caracal. Victorie pentru fiica lui Gheorghe Dincă în instanță. Ce au decis judecătorii

Cazul Caracal. Victorie pentru fiica lui Gheorghe Dincă în instanță. Ce au decis judecătorii
Fiica lui Gheorghe Dincă, victorie la tribunal

După disparția Luizei Melencu și a Alexandrei Măceșanu, au apărut acuzații cum că toată familia lui Gheorghe Dincă ar fi implicată în traficul de persoane.

Cazul Caracal. Victorie pentru fiica lui Gheorghe Dincă în instanță

Astfel că Daniela, fiica lui Gheorghe Dincă, s-a confruntat în instanță cu un om de afaceri din Oradea, dar și cu alți doi italieni, care i-au adus acuzații foarte grave.

Iar aceasta a obținut o victorie importantă în instanță, întrucât magistrații au decis ca Daniela să primească despăgubiri în valoare de 5.000 de euro, după ce a fost implicată într-un proces controversat.

Aceasta s-a confruntat cu omul de afaceri pe nume Cilian Nicolae Cristian, dar și cu alți doi italieni, pe nume, Gollo Vittorio Antonio și Vellar Francesco, care i-au adus acuzații grave, acuzând-o pe Daniela că ar fi fost implicată în traficul de persoane și cel de arme. Cei trei bărbaţi au acuzat-o pe fiica lui Gheorghe Dincă că administra un domeniu de vânătoare și că acolo le oferea clienților fete pentru prostituție.

Procesul în cazul lui Gheorghe Dincă ar putea dura mulți ani

Și după ce aceștia au lansat în spațiul public cu tot felul de ipoteze șocante și controversate, fiica lui Gheorghe Dincă i-a dat în judecată. Și așa a reușit să le demonstreze anchetatorilor că toate acuzațiile ce o vizează sunt false și că nu este vinovată. Nemulțumiți de verdict, cei trei bărbați au făcut recurs, iar procesul va fi reluat din luna septembrie, la Curtea de Apel Timișoara.

Amintim că Gheorghe Dincă a fost trimis în judecată de DIICOT pentru trafic de persoane, trafic de minori, viol, omor calificat și profanarea de cadavre sau morminte. În acelaşi dosar, și Ştefan Risipiţeanu, prietenul său, e acuzat de viol. Vreme de nouă luni, dosarul crimelor de la Caracal a stat în camera preliminară, pentru ca un judecător să verifice dacă probele au fost legal administrate de procurori.

De menționat este că în aprilie, avocata familiei Melencu spunea că procesul ar putea dura mulți ani, deoarece sunt zeci de martori care trebuie să fie audiați.

Daniela, fiica lui Gheorghe Dincă a fost desemnată drept moștenitoare a unei averi uluitoare. E vorba de averea lăsată de controversatul afacerist italian Giorgio Albiero, cu care aceasta trăia de ceva timp.

Odată cu moartea afaceristului, compania a fost preluată de către o femeie de 75 de ani, pe nume Artemisia Frazan, care a decis ulterior 17  ca Daniela Florentina Bălan să fie unica persoană care administrează compania.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI