Fata lui Gheorghe Dincă, mai bogată cu 5.000 de euro. Ce proces a câștigat

Fata lui Gheorghe Dincă, mai bogată cu 5.000 de euro. Ce proces a câștigat
Fiica lui Gheorghe Dincă a câștigat 5.000 de euro în urma unui proces

Fiica lui Gheorghe Dincă a pus mâna pe 5.000 de euro în urma unui câștig în instanță. Daniela a câștigat un proces important. Ce detalii sunt cunoscute despre caz și cum s-a petrecut totul?

Fata lui Gheorghe Dincă a câștigat un proces: femeia a plecat acasă cu 5.000 de euro

Vești bune pentru Daniela Dincă! Aceasta a câștigat procesul cu omul de afaceri din Oradea și cu cei doi italieni care au afirmat că ea este „implicată în traficul de persoane și cel de arme”. Cea din urmă a reușit să îi convingă pe judecători că afirmațiile celor trei nu sunt reale.

Daniela Florentina Bălan i-a dat în judecată pe bărbații care au venit în spațiul public cu informații mincinoase. Concret, este vorba despre: Cilian Nicolae Cristian și pe afaceriștii italieni Gollo Vittorio Antonio și Vellar Francesco.

Ei au afirmat că fiica lui Dincă oferea fete clienților unui domeniu de vânătoare pe care îl administra. Motivul încercării discreditării acesteia ar fi legat de faptul că bărbații nu erau deloc mulțumiți de faptul că românca a moștenit o companie puternică din partea iubitului ei italian care s-a stins din viață în urmă cu câțiva ani.

Daniela a câștigat procesul pe fond, dar judecătorii i-au acordat despăgubiri de doar 5.000 de euro față de 50.000 de euro pe cât ceruse inițial. Cei trei pârâți au contestat decizia și dosarul urmează să fie reluat din luna septembrie la Curtea de Apel Timișoara.

„Mi-au spus că au primit propuneri legate de nişte fete”

„O cunosc, am văzut şi auzit multe despre ea. Are şi antecedente penale. De curând a ajuns administratoră la o firmă cu 2500 de hectare de pământ agricol, după ce s-a combinat cu un italian. Tot timpul o vedeam înconjurată de fete, o ajutau. Din anturajul meu, mi-au spus că au primit propuneri legate de nişte fete.

Eu cred că Gheorghe Dincă acoperă pe cineva, şi pe cine ar putea să acoper dacă nu familia? Important este să se afle ce s-a întâmplat cu cele două fete. Cred că fiica lui Gheorghe Dincă are legături cu traficul de persoane”, a delcarat Nicolae Cilian pentru o emisiune TV.

  • „A distrus chiar şi familia lui”

Daniela Dincă s-a implicat în cazul Caracal și a venit deseori cu mărturii. Aceasta a ținut să precizeze că dacă lucrurile sunt adevărate, atunci tatăl ei a distrus nu doar familiile în cauză, ci și propria familie. Cei doi nu au avut o legătură strânsă pentru că femeia a fost crescută de o bunică.

„Când se termină, vedem. Dacă e adevărat ce se spune, tatăl meu nu a distrus doar familiile fetelor, ci a distrus chiar şi familia lui. Şi-a distrus proprii nepoţi. E o altă dramă pe care o trăim, nu ca cea pe care o trăiesc familiile victimelor”
Daniela Dincă

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI