23 iul. 2020 | 15:37

Cazul Caracal. Mesajul cumplit transmis de familia Măceșanu, la 1 an de la dispariția fetei. “Unul din călăii Alexandrei”

Știri generale
Cazul Caracal. Mesajul cumplit transmis de familia Măceșanu, la 1 an de la dispariția fetei. “Unul din călăii Alexandrei”
Cazul Caracal. Mesajul cumplit transmis de familia Măceșanu, la 1 an de la dispariția fetei. “Unul din călăii Alexandrei”

Alexandru Cumpănașu s-a dus peste procurorul Cristian Popescu la Parchetul din Caracal, la un an de la dispariția Alexandrei Măceșanu, pentru a-i cere socoteală. Procurorul Cristian Popescu este cel care i-a ținut pe polițiști o noapte întreagă la poarta lui Gheorghe Dincă, în timp ce Alexandra Măceșanu era ucisă de acesta. Procurorul nici nu l-a băgat în seamă pe Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei Măceșanu, ba mai mult a pus jandarmii să-l dea afară din curtea instituției.

Cazul Caracal. Mesaj cumplit transmis de familia Alexandrei Măceșanu, la 1 an de la dispariția fetei. “Unul din călăii Alexandrei”

Procurorul Cristian Popescu este cel care nu le-a dat voie polițiștilor să intre peste Gheorghe Dincă în noaptea din ziua dispariției Alexandrei Măceșanu până la ora 6 dimineața. Astfel, a doua zi tânăra Alexandra Măceșanu nu a mai fost găsită deloc, nici vie, nici decedată.

Se presupune că a fost ucisă de Gheorghe Dincă, violată și arsă de acesta într-un butoi. Astfel, la un an de la dispariția adolescentei, unchiul fetei, Alexandru Cumpănașu a mers la Parchetul din Caracal pentru a sta de vorbă cu ”călăul Alexandrei”, așa cum îl numește el pe procurorul Cristian Popescu.

Procurorul Cristian Popescu nu a lăsat polițiștii să intre în casa lui Gheorghe Dincă până de dimineață

Procurorul Cristian Popescu nu a lăsat polițiștii să intre în casa lui Gheorghe Dincă până de dimineață

Procurorul Cristian Popescu nu l-a băgat în seamă pe unchiul Alexandrei Măceșanu

Procurorul Cristian Popescu a venit la muncă la volanul unui Logan, a parcat mașina și a intrat în instituție nebăgându-l în seamă pe Alexandru Cumpănașu.

Este unul dintre călăii Alexandrei. Are un comportament de om din Evul Mediu. Era de bun simț măcar să spună ceva. Eu recunosc că m-am abținut cu greu ca să nu fac un rău. Am avut o voință de fier de a nu-i face rău. Omul ăsta nu merită din partea familiei noastre decât pușcăria și nu aș vrea ca la un moment de furie maxim, cum a fost azi, să-l văd cu atâta tupeu.

Procurorul i-a pus pe jandarmi să-l dea afară din curtea Parchetului Caracal pe Alexandru Cumpănașu

După ce tu ai ținut la poartă niște polițiști, tu ți-ai bătut joc de un copil, tu n-ai intrat până la șase dimineața, acum vii la serviciu, cu mașina, liniștit, te uiți la mine ca un nesimțit și te ascunzi ca un nenorocit în sediul Parchetului.

După aia, trimiți jandarmi ca să ne dea afară. Acest individ avea măcar obligația morală să ne spună câteva cuvinte. Eu, unul, nu pot să uit lucrurile pe care acest individ le-a făcut. Modul în care s-au întâlnit la sediul poliției, modul în care la ora 22:00 a avut adresa unde era Alexandra răpită..”, a spus Alexandru Cumpănașu pentru Antena 3, din fața sediului Parchetului Caracal.

Parteneri
Cine sunt concurenții de la "Insula Iubirii". Surprize mari la Antena 1
Redactia.ro
”Acord total!”. Ianis Hagi s-ar fi înțeles cu noua echipă
Digisport.ro
Zodii care vor cunoaște succesul și fericirea după Luna plină din 24 aprilie. Reușitele vor fi la tot pasul
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Misterul unei crime a fost elucidat după 30 de ani. Mărturia unui copil de 4 ani i-a dat de gol pe autori
Digi24
Rusia, enervată de ajutorul militar american pentru Ucraina, spune că SUA vor fi „umilite la fel ca în Vietnam sau în Afganistan”
Digi24
Cum arată la interior vila din Las Vegas a Anamariei Prodan. 'Lămâi și mandarini ca ai mei nu are nimeni!'
Unica.ro
Tot mai mulți tineri, bolnavi de cancer. Care ar putea fi cauza
EVZ.ro
Adrian „Beleaua” Corduneanu a lămurit situația! De ce sicriul lui Costel Corduneanu a fost închis. Nu fratele interlopului va prelua șefia clanului
Spynews
S-a vândut o CELEBRĂ CLĂDIRE din România. A fost construită în urmă cu mai mult 80 DE ANI
Capital.ro
Compania de curierat care deschide un nou hub regional. Peste 150 de noi locuri de muncă!
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
ALERTĂ NUCLEARĂ în EUROPA! Avertismentul RUSIEI la doi pași de ROMÂNIA
Mediaflux
Cristina Cioran se pregătește de o nouă confruntare cu fostul iubit! Ce urmează să se întâmple mâine: „Un infractor dovedit, cu atâtea dosare...” / VIDEO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Unde ar fi fost găsit soțul Mariei Roman, conform surselor Antena Stars. Bărbatul a fost dat dispărut pe 16 aprilie
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro