Cumpănașu aruncă bomba în cazul Caracal. Cum putea fi salvată Alexandra Măceșanu

Cumpănașu aruncă bomba în cazul Caracal. Cum putea fi salvată Alexandra Măceșanu
Cumpănașu aruncă bomba în cazul Caracal. Cum putea fi salvată Alexandra Măceșanu

Alexandru Cumpănașu a revenit cu noi informații cu privire la cazul Caracal. Unchiul Alexandrei Măceșanu susține că fata putea fi salvată: „Această declarație este halucinanta și schimbă mult situația răpirii ei”.

Cumpănașu, despre declarația halucinantă a șefului demis al Poliției Caracal în cazul Alexandrei Măceșanu

Alexandra Măceșanu a dispărut pe 24 iulie 2019. Adolescenta a apelat serviciul de urgență 112 în ziua de 25 iulie, la ora 11:05, reclamând că a fost răpită, sechestrată și violată într-o casă din Caracal. De-a lungul zilei, Poliția a încercat să identifice locul în care se afla fata, dar a reușit acest lucru abia în cursul nopții următoare, și a putut executa un mandat de percheziție abia a doua zi la orele 6.

În urma anchetei preliminare, a fost arestat proprietarul imobilului respectiv, Gheorghe Dincă. Proasta gestionare a cazului a stârnit revoltă publică și a dus la demisia sau demiterea unor oficiali. DIICOT a emis certificatul de deces al Alexandrei Măceșanu, pe care familia refuză să-l primească.

Cazul Caracal: Nouă cerere halucinantă din partea lui Gheorghe Dincă

Între timp, familia copilei a făcut publică stenograma pusă la dispoziție de Serviciul de Telecomunicații Speciale (STS), apropiații Alexandrei acuzând că atitudinea operatorilor 112 a fost greșită. Pe de cealaltă parte, STS a afirmat, prin purtător de cuvânt, că a procedat în mod corect în ceea ce privește marja sa de competență.

„Putea fi salvată atât de ușor”

Conform unchiului Alexandrei Măceșanu, Nicolae Mirea, șeful demis al Poliției Caracal, a spus la audieri, în seara de 25 iulie, în jurul orei 22:00, că s-a identificat proprietarul numărului de telefon de pe care fata a sunat la 112, acela fiind Gheorghe Dincă. Inițial, informația a fost că se identificase o cartelă prepay.

„Dragi români, ALEXANDRA PUTEA FI SALVATĂ ATÂT DE UȘOR😰‼️Haideți să facem dreptate pt Alexandra și pentru toți românii. Nicolae Mirea, fost șef al Poliției audiat astăzi la sediul SIIJ a declarat că în seara zilei de 25 iulie în jurul orelor 2200 au identificat proprietarul numărului de telefon de pe care a apelat Alexandra 112 ca aparținând lui Gheorghe Dinca‼️Acesta a declarat ca a fost identificată inițial o cartelă prepay dar în urma verificărilor a rezultat că figura ca fost abonament al lui Gheorghe Dinca‼️Această declarație este halucinanta și schimbă mult situația răpirii Alexandrei.

Dacă acel număr figura ca fost abonament al lui Dinca este inadmisibil pentru noi să aflăm că verificarea s-a făcut atât de târziu‼️ Baza de date a companiei de telefonie nu este diferită de la o ora la alta. Practic identificarea și localizarea lui Dinca s-au făcut pe baza acestui fost abonament. După apelul la 112 în viziunea familiei se impunea verificarea dindata a proprietarului acelui număr de telefon‼️”, a scris Cumpănașu, pe Facebook.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI