Cazul Caracal. Cine a primit mandat pentru a fi audiat despre crimele lui Gheorghe Dincă

Cazul Caracal. Cine a primit mandat pentru a fi audiat despre crimele lui Gheorghe Dincă
Cine va fi audiat în cazul Caracal?

Cine a primit mandat pentru a fi audiat în cazul Caracal? Termenul anterior a fost amânat după ce Gheorghe Dincă a făcut COVID-19. Tribunalul Olt a emis noi mandate de aducere pentru audierea unor martori. Despre cine este vorba?

Caz Caracal: cine a primit recent mandat pentru a fi audiat

Tribunalul Olt va emite mandate de aducere pentru audierea unor martori din dosarul Caracal. Printre aceștia este și Remus Rădoi, controversatul om de afaceri la care ar fi apelat oamenii legii pentru a afla mai multe informații după dispariția fără urmă a Alexandrei Măceșanu.

În dosar a fost fixat un nou termen de judecată. Concret, pe data de 24 noiembrie urmează ca în fața instanței să vină alți martori la audieri, arată datele postate în cursul zilei de miercuri pe portalul instanței.

Autoritățile mai au mandate de aducere pentru cinci martori și au citat alți doi. Dosarul se judecă pe fond la Tribunalul Olt. Amintim că procesul a început în anul 2020 și are mai multe termene. Termenul din luna octombrie a fost amânat după ce Gheorhe Dincă și Ștefan Risipițeanu au fost în carantină din cauza infectării cu COVID-19. Ambii inculpați se află în Penitenciarul Craiova.

Acuzații

  • Gheorghe Dincă acuzații: infracţiunile de trafic de persoane, trafic de minori, viol – două fapte, omor calificat – două fapte, profanare de cadavre – două fapte.
  • Ștefan Risipițeanu: infracţiunea de viol

Alexandra Mihaela Măceșanu și Mihaela Luiza Melencu au dispărut din zona orașului Caracal pe parcursul anului 2019. Luiza a fost văzută pentru ultima oară în data de 14 aprilie, iar Alexandra pe 24 iulie.

În urma anchetei preliminare a fost arestat proprietarul imobilului din care cea din urmă a sunat la serviciul de urgență 112. Gheorghe Dincă s-a dovedit a fi pista comună. Bărbatul a recunoscut că le-a ucis pe cele două tinere, deși pe parcursul interogațiilor și-a schimbat de nenumărate ori declarațiile.

„Și asta ce înseamnă dacă sunt vii?”

”Ce vrei să faci? Asta e. În viață nu se știe cum merg treburile și uite într-o zi se pune tata și nu ești și… voi nu judecați că treburile, în continuare, rămân cu o anchetă deschisă. Nu. E bine cum îți spune tata.

Știu, dar nu auzi? Nu că te zbați, că uite sunt bandiți care te agață, înțelegi? Se întreabă și se nimeresc aiurea. Nu tratați treburile cu indiferență, și tu și Florin, că de aia am zis să treacă și să fie mami acolo, în caz de nu sunteți…

Pe ei aia îi interesează, tată, de aia e dezbatere. Și mie avocata aia… să recunosc că fetele sunt vii, înțelegi? Și asta ce înseamnă dacă sunt vii? Că, automat, vă luau pe voi. Dar nu sunt vii”, a spus Gheorghe Dincă într-o conversație cu familia sa. Înregistrările audio au fost difuzate de Antena 3.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI