Răsturnare de situație în cazul Caracal. Complicele lui Gheorghe Dincă poate fi eliberat

Răsturnare de situație în cazul Caracal. Complicele lui Gheorghe Dincă poate fi eliberat
Ștefan Risipițeanu, complicele lui Gheorghe Dincă, ar putea să fie cercetat în libertate

Cazul Caracal a șocat o lume întreagă, iar acum, la doi ani de la tragedie, familiile îndurerate încă își strigă durerea. Noi informații despre complicele lui Gheorghe Dincă au ieșit la iveală, mai ales pentru că acesta ar putea să fie cercetat în libertate!

Informații noi despre complicele lui Gheorghe Dincă. Ce a cerut bărbatul

România a fost zguduită de cazul Caracal. În timp ce Gheorghe Dincă a recunoscut că le-a omorât pe Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu, anchetatorii au descoperit că acesta a avut și un complice care a luat parte la orori, Ștefan Risipițeanu.

Bărbatul a fost băgat după gratii în momentul în care autoritățile au adus mai multe probe care arătau că el ar fi profitat de fetele răpite. Acum, complicele lui Gheorghe Dincă a contestat măsura luată de către oamenii legii și ar putea să fie cercetat în libertate.

Mai exact, soarta lui Ștefan Risipițeanu o să se afle după termenul din 22 septembrie 2021, de la Tribunalul Olt. În cazul în care magistrații o să îi dea dreptate, el ar putea să fie eliberat din închisoare, chiar dacă procurorii au găsit dovezi care certifică faptul că el ar fi violat-o pe Luiza Melencu.

„În aceeași perioadă, în baza unei unice rezoluții infracționale, prin constrângere, manifestată prin violență fizică și verbală, inculpatul G.D. (Gheorghe Dincă) a întreținut în mod repetat mai multe raporturi sexuale cu victima M.L.M., în vârstă de 18 ani, la unul dintre aceste acte materiale, săvârșit în cursul zilei de 14.04.2019, după orele 12.00, participând simultan și inculpatul R.Ș. (Ștefan Risipițeanu).

În sarcina acestuia s-a reținut că, la 14.04.2019, în jurul orelor 12.00, a ajuns inopinat la locuința inculpatului D.G. din Caracal, ocazie cu care l-a surprins pe acesta în timp ce intra cu autoturismul în curtea locuinței şi a observat-o sechestrată în autoturism pe victima majoră M.L.M.

În aceste împrejurări inculpatul R.Ş. i-a solicitat să-i permită întreținerea de raporturi sexuale cu victima, iar ca urmare a acordului exprimat ulterior de către inculpatul D.G., în cursul aceleași zile, prin constrângere, manifestată prin violență fizică și verbală, a întreținut raporturi cu victima M.L.M.”, au arătat procurorii, potrivit WOWbiz.

Cazul Caracal, fără precedent

Alexandra Măceșanu a fost violată de către Gheorghe Dincă, iar apoi ucisă, trupul fiind incinerat într-un butoi de tablă. Tânăra a apelat serviciul de urgență 112 pe data de 25 iulie 2019, la ora 11:00, reclamând că a fost rapită, sechestrată și violată într-o casă din Caracal.

Polițiștii au încercat să descopere unde se află Alexandra pe parcursul unei zile întregi, ajungând la locul unde aceasta fusese dusă de Gheorghe Dincă abia noapte și executând un mandat de percheziție a doua zi, de la ora 6. Ulterior, proprietarul casei, Gheorghe Dincă, a fost arestat.

Bărbatul a recunoscut că le-a ucis pe Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu. La vremea respectivă, Nicolae Moga, numit recent Ministru de Interne, își înainta demisia, iar șeful Poliției Române era demis împreună cu prefectul județului Olt pentru modul în care acest caz a fost gestionat.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI