Când a ucis-o, de fapt, Gheorghe Dincă pe Luiza Melencu. Detalii cutremurătoare din anchetă

Când a ucis-o, de fapt, Gheorghe Dincă pe Luiza Melencu. Detalii cutremurătoare din anchetă
Când a ucis-o, de fapt, Gheorghe Dincă pe Luiza Melencu

Detalii din ancheta de la Caracal. Gheorghe Dincă, principalul suspect în cazul morții fetelor Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu, ar fi ucis-o pe cea din urmă după o remarcă a acesteia. Cum s-a întâmplat totul, de fapt? Informațiile, susținute de surse judiciare, citate de știriletvr.ro.

Când a ucis-o, de fapt, Gheorghe Dincă pe Luiza Melencu? Detalii din anchetă

Luiza Melencu, 19 ani, a dispărut în data de 14 aprilie, iar cazul său s-a legat de cel al Alexandrei Măceșanu, fată dispărută pe 24 iulie, reclamând la o zi distanță că a fost răpită, sechestrată și violată într-o casă din Caracal. Poliția a încercat să identifice locul în care se află Alexandra, dar a reușit acest lucru tocmai în cursul nopții următoare, și a putut executa un mandat de percheziție abia a doua zi la orele 6.

Când a ucis-o, de fapt, Gheorghe Dincă pe Luiza Melencu. Detalii cutremurătoare din anchetă
Luzia Melencu, 19 ani

În urma anchetei preliminare, a fost arestat proprietarul imobilului respectiv, Gheorghe Dincă, zis ”Popicu’”, acesta recunoscând că le-a ucis pe cele două fete. După ce în calcul a intrat și complicele, Ștefan Risipițeanu, care a fost mituit de Dincă să tacă doar cu bani de țigări, s-a aflat modul de operare al principalului suspect.

”Nu puteam să îl refuz, pentru că o văzuse în mașina mea zbierând”

„Fiind bine legată la ochi și la mâini, am plecat la Fănică, la copertină, unde mă aștepta. Fănică făcea țigări din ziar și mi-a zis: «Nea George, se (…) bine?», eu zicându-i că da. Am mai stat pe afară puțin, pe la nutrii, dar el era nerăbdător să meargă în casă la Luiza. Își freca palmele, dar nu puteam să îl refuz pentru că o văzuse în mașina mea zbierând”, a povestit Gheorghe Dincă.

Conform unor surse judiciare, citate de site-ul numit anterior, potrivit declarațiilor inculpatului, acesta ar fi omorât-o pe Luiza după ce tânăra i-ar fi ironizat bărbăția. Aceleași surse autorizate susțin că, în cazul în care se adaugă mărturia suspectului și probele ridicate din locuința acestuia, el poate fi acuzat de omor.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI