05 mart. 2021 | 18:55

Câți bani vrea Ilie Năstase de la soția sa. Îi cere înapoi toate cadourile, sumele sunt halucinante

Monden
Câți bani vrea Ilie Năstase de la soția sa. Îi cere înapoi toate cadourile, sumele sunt halucinante
Ilie Năstase vrea toate cadourile oferite Ioanei Simion înapoi

Ilie Năstase vrea să recupereze toate cadourile oferite către ultima sa soție. Sumele sunt de-a dreptul halucinante. La câți bani se ridică toate darurile primite de Ioana Simion pe parcursul mariajului cu fostul tenismen?

Ilie Năstase vrea totul înapoi la divorț!

Divorțul dintre Ilie Năstase și Ioana Simion înaintează pe zi ce trece, iar detalii din scandalul dintre ei ies la iveală. Se pare că nu mai există cale de împăcare, iar de o despărțire rezonabilă și decentă nici că mai poate fi vorba.

Fostul tenismen vrea acum toate cadourile oferite Ioanei înapoi. Mai exact, ar fi vorba de genți de mii de euro, automobilul de aproximativ 250 de mii, dar și apartamentul care are o valoare cuprinsă între 150 – 200 de mii euro.

Amintim că mariajul celor doi s-a stricat din momentul în care bărbatul a agresat-o fizic pe ultima sa parteneră în acte. Au trecut două luni de la episodul violent, iar relația lor s-a răcit din ce în ce mai tare, Ioana susținând că i-a lăsat timp fostului sportiv să reacționeze cumva, dar nu a făcut-o.

Cea din urmă a declarat că îi va da tot ceea ce au la comun, mai cu seamă că este o femeie independentă și nu dorește să fie implicată într-un scandal mai mare decât s-a creat deja în media.

„Am fost și am făcut ce trebuia să fac. Am luat decizia, am stat 2 luni, m-am gândit foarte bine și am ajuns la concluzia că e cel mai bine așa. Așa și-a dorit soțul meu (n.r. – la tribunal, nu la notar), așa a vrut el, de ce, nu știu. Eu îi voi da tot ce este de dat. Dacă sunt bunuri acumulate în comun, eu îi voi da ce este de dat. Sunt o femeie pe picioarele mele, nu stau să mă țigănesc”, a declarat Ioana Simion.

Episodul violent dintre soți

„Am ajuns acasă şi… am rămas şocată. O ploaie de palme! Folosesc aceşti termeni ca să păstrez cât de cât decenţa. Nu mi s-a întâmplat aşa ceva în viaţa mea. Pentru că nu ştiam dacă mai ies vie, am chemat poliţia. Am ieşit pe uşă, m-am urcat în maşină şi am plecat direct spre Constanţa. Eu nu i-am dat lui nici un motiv pentru acest comportament, însă pot să spun că este un om extrem de influenţat. Sunt anumite persoane care au influenţă asupra lui, iar aici nu vorbesc de prieteni, pentru că prietenii lui mă respectă. Prefer să tac, nu zic mai multe. Dar nu i-am dat motive să se comporte aşa. Tind spre divorţ. Voi vedea perioada următoare ce voi face clar. Deocamdată încerc să mă liniştesc”
Ioana Simion (Sursa: click.ro)

Parteneri
Ireal! Ce face Kate Middleton noaptea pe întuneric. Prințul William a rămas șocat
Redactia.ro
Nedreapta istorie a vilei de pe Docenților nr.7, dăruită din iubire unei celebre actrițe de o frumusețe copleșitoare
Click.ro
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
O fetiță de nici doi ani a murit după ce a înghițit biluţe magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru părinţi: ”Să nu cumpere aşa ceva...”
Spynews
Este OBLIGATORIU pentru șoferii din România. Trebuie să ai acest obiect în mașină
Capital.ro
Situația în care șoferii care produc un accident rutier pot pleca de la locul faptei | Momentul când trebuie raportat un accident
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
VEȘTI bune de la Guvern. Cine beneficiază de PENSIE înainte de termen
Mediaflux
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro