Delia a dat cărțile pe față. Ce a spus despre un posibil copil, nimeni nu se aștepta la asta

Delia a fost întrebată în repetate rânduri când va face un copil, însă a ocolit mereu cu grație această întrebare incomodă și impertinentă. Deși la un moment dat a vorbit deschis despre asta, Delia s-a ferit să spună adevăratul motiv pentru care nu își dorește un copil.

Delia a dat cărțile pe față despre întrebarea obsesivă „când vei avea un copil?”

Vedeta este căsătorită de mulți ani cu Răzvan Munteanu, cel alături de care formează o familie superbă. Acum, cântăreața a dezvăluit de ce nu își dorește să aducă pe lume un copil.

Delia Matache are doi nepoței din partea surorii sale Oana și se înțelege extrem de bine cu ei. Cu toate acestea, ea nu își dorește să devină mamă, oricât de mare ar fi presiunea socială în acest sens.

Delia a vorbit deschis despre acest subiect și a declarat că deja a fost dusă mai departe gena familiei. În plus, deși spune că este obișnuită cu presiunea, artista spune că nu i-ar plăcea să aducă un copil în lumea în care trăim.

”Gena familiei a fost dusă mai departe. Şi sunt şi doi. Sunt topită după ei, dar am opţiunea să plec când vreau să plec. Mie mi se pare o doză de egoism şi faptul că aduci un copil în lumea asta. Nu mi-ar plăcea să aduc un copil azi, în lumea în care trăim. Doar pentru plăcerea mea l-aş face. Să zică lumea: Gata, bă, a făcut copil! A apărut copilul. E o presiune… Deşi sunt obişnuită să discut despre asta, în orice interviu sunt întrebată.”, a declarat Delia.

„La un moment dat s-ar putea să mă confuzeze”

Vedeta a recunoscut că este exasperată de această întrebare. În plus, toată presiunea pe care simte o face să fie confuză în ceea ce privește dorința ei reală pentru a deveni mamă. Artista a spus că va ajunge o zi în care nu va mai face diferența între dorința reală de a avea un copil și presiunea societății în care trăiește de a deveni mamă.

”Întrebarea asta e standard, cred că e made in Romania. Nu cred că oamenii pe străzile din Londra te întreabă când faci un copil. Nu mă apasă, dar la un moment dat s-ar putea să mă confuzeze foarte tare. S-ar putea să nu pot să-mi dau seama dacă este cu adevărat dorința mea să fac un copil sau vreau să fac asta pentru că am crescut cu senzația că trebuie. Și eu cred că nu trebuie nimic”, a mai spus jurata X Factor.