S-a răzgândit Delia?! Ce mesaj subtil a transmis cântăreața despre copil, toți au observat

S-a răzgândit Delia?! Ce mesaj subtil a transmis cântăreața despre copil, toți au observat
Delia Matache, postare controversata pe reteaua de socializare

Dă semne că s-a răzgândit Delia?! Cântăreața a transmis un mesaj subil despre copil, astfel că toți au observat asta. Cântăreața a transmis deja cu cine i-ar plăcea să semene copilul ei. Cu cine ar vrea să semene din punct de vedere al talentului muzical, vedeți în articolul de mai jos.

Delia Matache a făcut marele anunț. A spus cu cine i-ar plăcea să semene copilul ei

Delia Matache dă semne că s-a răzgândit în privința unui copil. Dacă mai acum ceva timp spunea că nu vrea să facă un copil, acum artista vorbește despre cum ar vrea să fie acesta. Delia Matache s-a pus pe făcut mărturisiri neașteptate despre un posibil copil.

Mai exact, cântăreața a precizat într-o postare pe rețeaua de socializare că, dacă va face un copil, i-ar plăcea ca el să fie la fel de talentat precum Jeff Buckley.

Delia Matache, postare controversată pe rețeaua de socializare

Delia Matache a postat pe InstaStory un printscreen de pe YouTube, cu cântecul ”Lover, You Should’ve Come Over”, a lui Jeff Buckley. Jurata de la X Factor a scris în dreptul fotografiei ”Nu se mai naște altul…”, semn că îl apreciază tare mult pe regretatul artist american, care a murit în anul 1997 și a fost extrem de popular.

Imediat după postare, Delia a revenit precizând:  ”Mă rog, poate doar dacă îl nasc eu”, anunțând faptul că i-ar plăcea să aibă un băiat care să semene cu artistul american.

Delia Matache declara că nu vrea copil. De ce se teme artista

Delia Matache a precizat mai demult de ce nu ar vrea să nască un copil. “Sunt prea tânără și prea bătrână ca să am un copil. Pro ar fi că un copil îți dă un feeling bun, văd asta la Oana (n.r.: sora ei care are doi copii).

Mă bucur de nepoții mei și îmi plac foarte mult, dar lumea în care trăim nu-mi place atât de mult. Dacă aș putea, aș lua cu lingurița doar partea frumoasă din viață și i-aș da-o copilului meu, dar știu că nu se poate. Mi s-ar părea că aduc o viață curată într-o lume care nu e așa. Cumva, aș crea încă o problemă Universului”, a declarat Delia pentru revista Unica.

Marea dilemă a Deliei Matache

De asemenea, într-un interviu mai vechi, Delia Matache spunea că nu știe dacă să facă un copil pentru că așa vrea ea sau că așa trebuie.

“Întrebarea asta e standard, cred că e Made in Romania. Nu cred că oamenii pe străzile din Londra te întreabă când faci un copil. Nu mă apasă, dar la un moment dat s-ar putea să mă confuzeze foarte tare. S-ar putea să nu pot să-mi dau seama dacă este cu adevărat dorința mea să fac un copil sau vreau să fac asta pentru că am crescut cu senzația că trebuie. Și eu cred că nu trebuie nimic”, spunea Delia Matache.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI