Prin ce dramă a trecut Pavel Bartoș. Prietenul lui Smiley e vesel mereu, dar puțini știu asta despre el

Prin ce dramă a trecut Pavel Bartoș. Prietenul lui Smiley e vesel mereu, dar puțini știu asta despre el
Prin ce dramă a trecut Pavel Bartoș? Viața lui nu a fost deloc roz

Pavel Bartoș este unul dintre cei mai cunoscuți actori din România. Majoritatea apreciază la el faptul că este mereu natural și scoate comicul din orice situație. Cu toate că este mereu cu zâmbetul pe buze la televizor, vedeta a avut parte de o dramă care și-a pus bine amprenta pe viața sa. Prin ce a trecut prezentatorul de la Vocea României?

Prin ce dramă a trecut Pavel Bartoș?

Doar familia știa până acum că Pavel Bartoș a trebuit să preia frâiele și să devină bărbatul din familie, după ce tatăl actorului a murit pe când acesta era doar un adolescent. Moderatorul emisiunii Vocea României avea doar 16 ani atunci când a devenit orfan de tată. Atunci el a trebuit să fie spijin suprrem și capul familiei, astfel că s-a angajat devreme și și-a ajutat mama cum a putut mai mult, mai ales că provine dintr-o familie numeroasă, cu patru copii.

„Tatal meu a murit când eu aveam șaisprezece ani și dintr-odata, a trebuit să devin și mai responsabil. A trebuit să mă angajez. Noi fiind patru copii, mama a ajuns casnică și trebuia să lucrez eu. Ziua eram la școală și seara mergeam să fac zidarie, că ce-aș fi putut face?”
Pavel Bartoș

Prin ce dramă a trecut Pavel Bartoș?
Prin ce dramă a trecut Pavel Bartoș?

Care sunt adevăratele sale origini?

De asemenea, a mai povestit cre sunt adevăratele sale rădăcini. Pavel se pare că se trage dintr-un neam aparte.

„Undeva, cândva, din partea tatălui, străbunicul meu a fost ungur. Bunicul meu s-a căsătorit cu o româncă. Tatăl meu, care era jumătate ungur, jumăte român, s-a căsătorit cu o românca. Eu, care sunt un sfert ungur, 75% român m-am căsătorit cu o românca. Procentajele le calculaţi voi. Oricum, sunt mândru de obârsiile mele, indiferent de procentaj. Datorită acestor „rădăcini”, mi-a facut mare placere să joc în limba maghiară la Teatrul Maghiar din Timișoara, dar și pe scena Teatrului Odeon, în piesa „Pyramus and Thisbe 4 you””
Pavel Bartoș

Urmăriți Playtech.ro și pe