12 apr. 2024 | 20:36

Câți bani primește Radu Sîrbu, solistul trupei O-Zone, pentru ”Dragostea din tei”: ”Nu trăiesc din ei!”. În ce relație se află cu Dan Bălan, alături de care cucerise lumea? EXCLUSIV

EXCLUSIV
Câți bani primește Radu Sîrbu, solistul trupei O-Zone, pentru ”Dragostea din tei”: ”Nu trăiesc din ei!”. În ce relație se află cu Dan Bălan, alături de care cucerise lumea? EXCLUSIV

La 21 de ani de la lansarea piesei-fenomen ”Dragostea din tei”, solistul Radu Sîrbu, unul dintre componenții trupei O-Zone, ne-a vorbit, exclusiv pentru Playtech Știri, despre incredibilul succes internațional al melodiei, căreia David Guetta i-a dat recent o nouă interpretare. Am aflat, din acest interviu, și în ce relații se află cu foștii lui colegi de scenă, Dan Bălan și Arsenie Todiraș, după mai vechile războaie ale declarațiilor, dar și câți bani primește din difuzarea hit-ului. A răspuns, cu umor, și la întrebarea: ”Ai participa la un concurs tv de supraviețuire?”.

Ce părere are despre varianta lui David Guetta a piesei ”Dragostea din tei”

Radu Sîrbu se declară încântat de remix-ul melodiei ”Dragostea din tei”, al vestitului DJ David Guetta, artistul pe care, de fapt, îl și admiră, din punct de vedere artistic. Iată ce spune Radu Sîrbu despre noua și inedita variantă a piesei, ceva mai dansantă, decât originalul, dar și care este reacția fanilor O-Zone:

”Eu sunt un fan David Guetta, am primit cu plăcere vestea lansării acestei variante muzicale. Evident, fanii noștri o să mențină ideea că originalul este cel mai bun și că nu poate fi schimbat, ceea ce, de fapt, chiar este adevărat. Dar, varianta nouă, adaptată, mi se pare una inspirată, are o bucățică din starea piesei noastre, este, de departe, cea mai bună, din câte s-au făcut până în prezent”, spune Radu Sîrbu, exclusiv pentru Playtech Știri.

Câți bani câștigă Radu Sîrbu, din difuzarea piesei ”Dragostea din tei”?

Solistul Radu Sîrbu continuă să primească bani din difuzarea piesei de top ”Dragostea din tei”, chiar și după 20 de ani de la lansare. Însă, nu trăiește din ei:

””Dragostea din tei”” este o piesă-fenomen, chiar și după 20 de ani de la lansare este încă ascultată, în întreaga lume, pare că nu se lasă mai prejos față de noile piese. Încă mai primim bani din difuzare, normal, logic, dar nu trăiesc de pe urma acestei piese, eu am studioul meu, aici este, de fapt, venitul meu actual. Și copiii mei fac școala de muzică, au aptitudini artistice, însă, momentan, îi las să se bucure de copilărie”, a mai menționat Radu Sîrbu, în exclusivitate pentru Playtech Știri.

Citiți și:

Dan Bălan a făcut o reală avere din muzică. Câte milioane de euro i-au intrat în cont

În ce relații este cu Dan Bălan și cu Arsenie Todiraș. Când vor cânta iar împreună?

El ne-a dat vești îmbucurătoare, după ani și ani în care membrii trupei au bifat și ceva neînțelegeri:

”Nu mai suntem copiii aceia, am depășit momentele tensionate, nu mai avem resentimente, sunt bine cu toată lumea, și cu Dan și cu Arsenie”.

Vor mai cânta împreună, în viitorul apropiat? Cei trei soliști ai trupei O-Zone se vor mai reuni pe scenă?

”E greu de spus, pentru că asta vine de obicei spontan, noi ne vedem de cariera noastră, deocamdată, nu se prevede nimic, orice e posibil, niciodată să nu spui niciodată”,  a mai menționat Radu Sîrbu, exclusiv pentru Playtech Știri.

A colaborat cu Loredana Groza și cu Alina Eremia

Radu Sîrbu muncește enorm în studioul lui de înregistrări, din București, oraș în care locuiește alături de soție și de copiii lor. Mai mult, pregătește relansarea unei piese mai vechi:

”Am lansat, până acum, peste 150 de piese, cu diverși artiști mari, cu Nico, Alina Eremia, Loredana Groza. Curând o să revin și cu o piesă, care a fost lansată acum ceva ani. Atunci a fost primită foarte bine, în curând, voi da mai multe detalii pe pagina mea de Instagram”, anunță el marea surpriză pentru fani, în exclusivitate pentru Playtech Știri.

Citiți și:

Cum s-a despărțit, de fapt, trupa O-Zone. Ce le-a făcut Dan Bălan foștilor săi colegi

De ce nu vrea la ”Survivor”: ”Viața de zi cu zi este o supraviețuire, în Bucureștiul acesta poluat”

Născut în Republica Moldova, dar stabilit în București, Radu Sîrbu nu tânjește să fie concurent la celebrele concursuri tv de supraviețuire Survivor (PRO TV) și Asia Express (Antena 1). Chiar ne-a oferit un răspuns cu tâlc, la întrebarea dacă ar accepta participarea, alături de soție:

”Viața de zi cu zi este o supraviețuire în Bucureștiul acesta poluat”.

De Paște, artistul va merge acasă, la părinții lui și la prietenii cărora le duce dorul:

”De Sărbătorile Pascale, voi merge la părinți, la rude, în  Republica Moldova, mi-e tare dor de ei. Le doresc tuturor românilor pace și să fie alături de familie. Mulți sunt plecați la muncă, în străinătate, este un lux să mai fii alături de cei dragi, de sărbători”, ni s-a mai confesat solistul Radu Sîrbu, exclusiv pentru Playtech Știri.

Parteneri
Tragedie pentru Tzancă Uraganu. Nepotul manelistului a murit la o vârstă fragedă
Redactia.ro
Cele 4 zodii din horoscop care își schimbă destinul în mai 2024. Vor trăi cea mai frumoasă vară din viața lor
Click.ro
O olandeză cu depresie va fi eutanasiată, pentru că „nu mai poate face față”. Are doar 28 de ani
Digi24
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani. Abia acum polițiștii au aflat cine este și povestea ei ciudată
Digi24
Jojo, apariția serii la Premiile Gopo 2024! Rochia ei decupată a făcut senzație! FOTO
Unica.ro
Ce s-a arătat pe geam, în casa lui Lucas, nepotul lui Tzancă Uraganu, înainte ca acesta să moară. Alina Marymar, postare cutremurătoare: „Alt semn...” / FOTO
Spynews
Decizie pentru proprietarii de terenuri din România. Este obligatoriu până la 31 mai
Capital.ro
Oraşul din România în care se construieşte cel mai modern stadion din țară. Simona Bucura: "Va avea peste 15.000 de locuri"
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
PENSIILE recalculate, CÂND vin PRIMII BANI! ANUNȚ oficial
Mediaflux
Dublă tragedie în Săptămâna Mare, în Călărași. O bunică a murit dupa ce a aflat că nepoata de patru ani s-a stins din viață
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Ce a putut găsească o mamă în camera fiicei care spunea că aude „monștri”. Trăiau în peretii casei!
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro