Cum s-a despărțit, de fapt, trupa O-Zone. Ce le-a făcut Dan Bălan foștilor săi colegi

Cum s-a despărțit, de fapt, trupa O-Zone. Ce le-a făcut Dan Bălan foștilor săi colegi
Cum s-a despărțit, de fapt, trupa O-Zone. Ce le-a făcut Dan Bălan foștilor săi colegi. Sursa foto: tacataca.ro

Trupa Ozon a avut succes ani la rând datorită hitului „Dragostea din tei”, care a fermecat toată planeta. Trupa O-Zone a făcut grămezi de bani, lui Dan Bălan intrându-i în conturi peste peste 10 milioane de euro. De altfel, banii au fost și motivul principal pentru care formația s-a destrămat în plină glorie.

De ce s-a despărțit, de fapt, trupa O-Zone. Ce a făcut Dan Bălan

Destrămarea formației O-Zone a fost un șoc pentru fani. Aceștia au tot sperat că trupa o să se împace, dar ruptura se pare că este iremediabilă. După destrămare, Dan Bălan a încasat toți banii din drepturile de autor și nu a dat un leu foștilor colegi de trupă.

Doar la concerte individuale. Dacă se mai întâmplă la un concert, da, dar altfel nu sunt sigur. Există o vorbă. Niciodată să nu spui niciodată pentru că nu știi ce o să fie peste o oră, nu știi ce o să fie mâine. Nu pot să spun că o să ne vedem sau nu, dacă o să cântăm împreună sau nu. Dacă mă întrebai acum 10 ani ceva de genul, aș fi zis că nu, dar uite că timpul a arătat că se pot întâmpla și lucruri imprevizibile. Noi eram bine, începeam să ne maturizăm foarte mult succes, mulți bani, și la un moment dat, nu știu. S-au întâmplat multe adevărate și multe neadevărate și cred că acolo trebuie să rămână. De la bani și de la orgolii” au dezvăluit Arsenie și Radu.

Cum s-a despărțit, de fapt, trupa O-Zone. Ce le-a făcut Dan Bălan foștilor săi colegi
Cum s-a despărțit, de fapt, trupa O-Zone. Ce le-a făcut Dan Bălan foștilor săi colegi. Sursa foto: protv.ro

Dan Bălan și-a vorbit colegii de rău

În plus, Dan Bălan și-a vorbit și colegii de rău într-un film documentar. De aici a pornit un adevărat scandal între cei trei membri ai formației. Colegii vorbiți de rău de Dan Bălan au reacționat și ei.

Trecutul meu este o experiență din care am învătat mai mult decât aș învăța într-o facultate, o experiență de viață și din greșeli am reusit să învăt. Cel mai important lucru este sa fii recunoscător pentru ceea ce ți se întâmplă și să încerci să tinzi spre mai mult, dar să mulțumești” a spus Radu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI