Dan Bălan a făcut o reală avere din muzică. Câte milioane de euro i-au intrat în cont

Dan Bălan a făcut o reală avere din muzică. Câte milioane de euro i-au intrat în cont
Ce avere a strâns Dan Bălan din muzică

Dan Bălan este un om incredibil de bogat! Acesta se bucură de o carieră minunată, așa că a reușit să strângă sume imense de-a lungul anilor. Mulți români doar visează la banii pe care îi primește cunoscutul artist.

Ce avere a strâns Dan Bălan din muzică. Artistul se poate declara mulțumit

Dan Bălan s-a făcut cunoscut în trupa O-ZONE, colaborare ce i-a adus sume frumoase de bani. Acesta și-a continuat cariera solo după destrămarea trupei, dar fanii nu l-au uitat și i-au apreciat fiecare piesă nouă lansată.

Din fericire pentru Dan Bălan, sume uriașe de bani continuă să îi intre în conturi. Acesta se bucură de o avere imensă, mai ales pentru că piesele lansate de pe vremea O-ZONE încă au parte de foarte mult succes.

„Am câștigat peste 10 milioane de euro, iar banii continuă să intre în conturi. Piesele mele și acum sunt folosite în diferite filme, show-uri televizate, reclame, iar asta înseamnă bani.”, spunea Dan Bălan în trecut.

Nu este de mirare că starul a reușit să ajungă un om extrem de bogat, căci melodiile sale sunt fredonate de admiratorii din toată lumea, iar piesele semnate O-ZONE nu lipsesc de la petrecerile date de români.

În ce a investit Dan Bălan. Mulți o să rămână surprinși

Pe cât câștigă, pe atât investește! Cunoscutul artist nu ține cont de bani atunci când vine vorba despre videoclip-urile pe care le privesc fanii săi.

Dan Bălan a strâns o avere încă de la începutul carierei, așa că nu stă pe gânduri pentru a avea tot ce e mai bun.

Acesta a dat o sumă imensă pentru o singură melodie, dar a recunoscut că trebuie să rămână cât mai sus în topuri.

Dan Bălan încearcă să mențină standardele cât mai sus pentru admiratorii săi, chiar dacă este nevoit să plătească un sac de bani.

“Johanna a costat foarte mult. 250 de mii de dolari, prea mult, dar a fost făcut la Hollywood.

Johanna nu m-am așteptat să fie atât de scump, m-am gândit să fie mai ieftin, pentru că la început trebuia să fie filmat într-un magazin, apoi s-a schimbat la o casă, toate păpușile acelea costă. S-a adunat la buget, dar pe urmă nu am mai putut să dau înapoi.

Dacă vrei să faci ceva la un nivel internațional, atât costă clipurile. Dacă ajungi la un anumit nivel, trebuie să-l menții. Asta costă și necesită investiții financiare.”, a mărturisit artistul pentru presa din Moldova.