Câți bani primește Claudia Pătrășcanu pentru Survivor România. Îl bate și pe Jador

Câți bani primește Claudia Pătrășcanu pentru Survivor România. Îl bate și pe Jador
Claudia Pătrăscanu, ofertă de la Survivor România

Claudia Patrășcanu va participa la „Survivor România”. Artista a primit deja oferta pe care a și acceptat-o. La mijloc este vorba despre o sumă frumoasă de bani.

Ce sumă va primi Claudia Pătrășcanu pentru a participa la Survivor

Claudia Pătrășcanu a primit o ofertă din parte realizatorilor emisiunii „Survivor România”. Artista a și acceptat deja, iar suma pe care o va încasa aici nu este deloc de neglijat. Fosta parteneră a lui Gabi Bădălău l-a anunțat pe acesta de intenția ei de a pleca în Republica Dominicană pentru a participa la emisiune.

Claudia Patrăscanu ar putea fi văzută în curând în cadrul emisiunii de la Kanal D, în calitate de concurentă. Artista a anunțat pe contul sau de socializare ca a fost ofertată de realizatorii show-ului si declară ca s-ar descurca de minune.

În acest moment mă gândesc serios la propunerea pe care echipa Survivor România mi-au lansat-o. Sunt o mare luptătoare, o fire puternică și chiar sportivă. Este o mare provocare pentru mine și sunt convinsă că voi reuși oriunde, oricând. Am doi băieți minunați pentru care mi-aș fi dorit să fiu acolo anul acesta, însă cred că niciodată nu-i prea târziu pentru nimic și sigur îmi vor păstra locul când totul se va așeza în viața mea’, a anunțat solista într-o postare făcută pe contul ei de Instagram.

Se pare că, inițial, artista ar fi refuzat, dar pe parcurs lucrurile au luat o alta turnură. Fostul ei soț a fost anunțat de artista de faptul că i s-a făcut aceasta oferta, iar mesajul primit de acesta de la fosta parteneră a fost făcut public in cadrul emisiunii Xtra Night Show, de la Antena Stars.

M-au contactat în seara asta de la Survivor, am primit o ofertă. Și acest lucru este pentru tine o răzbunare? Sunt convinsă că copiii vor fi mândri de mine, acolo merg pentru copii. Sper să nu-mi faci viața un calvar . Trebuie să muncesc, acolo nu voi avea acces la telefon. Tu va trebui să ții legătura cu copiii frecvent, nu ca până acum’, i-a transmis Claudia Pătrășcanu lui Gabi Bădălău printr-un mesaj.

Răspunsul afaceristului nu a întârziat să apară și a încurajat-o să meargă la emisiune: ‘Foarte bine, du-te!’, i-ar fi spus acesta mamei copiilor lui.

Ce sumă va primi Claudia la Survivor?

Mesajul primit de Gabi Bădălău de la Claudia a fost făcut public la Dan Capatos in emisiune. După ce acesta a fost citit, artista a fost contactată telefonic pentru a da mai multe detalii.

‘Claudia Pătrășcanu a fost contactată de către o emisiune tip reality show să facă parte din echipa de acolo pentru câteva zeci de mii de euro și se pare că va pleca acolo. L-a informat pe Gabi Bădălău de acest lucru. (…) Mama de copil pleacă poate pentru 4 luni la capătul Pământului pentru o sumă cu patru zerouri pe lună. Sau… poate din disperare să își crească copiii face acest lucru. (…) Când ești în situația asta, parcă nu-ți vine să te urci pe lemnele alea, să dai cu mingile la coș, să faci foamea. (…) Te duci când ești într-o stare foarte bună. Poate e înfățișare la Tribunal în perioada aia…’, a spus Dan Capatos.

Scandalul dintre Caludia Pătrăscanu și Gabi Bădălău pare a fi departe de a se încheia. Recent, cântăreața a spus că nu vrea să-și lase copiii în vacanță cu Gabi Bădălău sau cu familia acestuia, pentru că i-ar fi fost teamă că nu îi va mai aduce acasă. În urma acestor afirmații, Dan Capatos și-a adresat niște întrebări retorice.

‘Acum i se dă un val la o parte și își lasă copiii pe mâna lui Gabi Bădălău, dar până acum nu-i lăsa într-o vacanță de două săptămâni. (…) Nu-i lași într-o excursie că îți e frică să nu-i răpească tatăl, dar poți să pleci 4 luni într-o altă țară.’, a mai spus realizatorul de la Xtra Night Show.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI