Câți bani primește Adrian Enache pentru un concert alături de fata lui. Prețul e piperat EXCLUSIV

Câți bani primește Adrian Enache pentru un concert alături de fata lui. Prețul e piperat EXCLUSIV
Câți bani primește Adrian Enache pentru un concert alături de fata lui.

Adrian Enache are o relație extrem de frumoasă cu fiica sa, atât ca tată, cât și ca artist. Înzestrată cu talent, după cum însuși artistul ne-a mărturisit, tânără face spectacol pe scenă, alături de părintele său. Ambii sunt ceruți, la pachet, iar onorariul lor, pentru un show de 90 de minute, atunci când este vorba de o nuntă sau un eveniment privat, în care cei doi abordează mai multe stiluri muzicale, ajunge și la 5000 de euro.

Câți bani primește Adrian Enache pentru un concert alături de fata lui

La 26 de ani, Diana, fiica lui Adrian Enache, calcă deja pe urmele celebrului său tată, care nu a ascuns niciodată faptul că a sprijinit-o în carieră, încă de când s-a lansat, mai ales că este foarte talentată. Artistul a dezvăluit, pentru impact.ro, că în prezent primește foarte multe cereri pentru conceptul tată-fiică, pe care l-a promovat, iar pentru un show în doi, de 90 de minute, la vreo nuntă sau eveniment privat, onorariul ajunge și la 5000 de euro.

De asemenea, potrivit propriilor sale mărturisiri, Adrian Enache „vinde” foarte bine, tot pe aceeași sumă, și „pachetul” de trei, mai precis un show la care mai participă și Rareș, bunul său prieten, alături de artist și fiica sa.

„Merg la pachet și cu Diana, și cu Rareș, e 5000 de euro. Facem show-ul pe care l-am avut și la Londra și-n America. De asemenea, am un proiect care merge foarte bine. Toată lumea vrea să vadă conceptul tată-fiică. Prețul depinde de preferințe. Avem foarte multe nunți în doi. Pentru un show de 90 de minute avem un onoariu și de 5000 de euro. Merge treaba”, a declarat Adrian Enache pentru impact.ro.

A avut elicopter privat

Pe lângă ofertele „la pachet”, pe care le are, Adrian Enache merge și singur la concerte. Recent, pentru a ajunge la timp de la Cluj, unde avusese un concert, la Oradea, unde urma să cânte, acesta a beneficiat chiar de un elicopter privat.

„Mă cheamă lumea, parcă acum m-au descoperit. Am fost recent la Pitești, am avut cea mai mare surpriză să văd cum publicul îmi cânta piesele. „A venit Freddy Mercury la noi”, așa au zis. Am fost în juriu la festivalul internațional lansat online acum trei ani, care s-a ținut fizic, și la zilele orașului. Azi noapte am avut alte trei evenimente, la Cluj și Oradea. Au trimis elicopterul să mă ia de la Cluj, ca să pot ajunge la timp, pentru că apoi trebuia să mă și întorc”, ne-a mai spus artistul.

Fără concediu la vară

Adrian Enache nu va avea concediu în această vară, dar va petrece majoritatea timpului tot pe scenă, alături de fiica sa.

„Nu voi avea concediu. Încep turneele cu Bebe Mihu, pe litoral, cu gașca noastră. Ne și distrăm, iar seara cântăm. La noi toată familia e pe scenă, David joacă teatru, Diana cântă. Mamele lor sunt bine, au activități, Iuliana pregătește o nouă emisiune”, a adăugat acesta.

De asemenea, potrivit propriilor sale mărturisiri, Adrian Enache va onora, dar la iarnă, și o invitație primită din Israel, acolo unde va merge să cânte tot alături de fiica sa.