Moftul pentru care Adrian Enache și Iuliana Marciuc plăteau sume foarte mari. Ce s-a întâmplat în relația lor

Moftul pentru care Adrian Enache și Iuliana Marciuc plăteau sume foarte mari. Ce s-a întâmplat în relația lor
Suma uriașă pe care o plătea cuplul la începutul relației

Adrian Enache și Iuliana Marciuc sunt împreună de mult timp și se iubesc la fel ca în prima zi. Ca orice cuplu, cei doi îndrăgostiți au trecut prin momente, însă au avut de înfruntat și greutăți.

Pe ce plătea cuplul 400 de euro lunar

Iuliana Marciuc, prezentatoare emisiunii „Destine ca-n filme”, difuzată la TVR 2, a mărturisit că cele mai grele momente erau acelea când trebuiau să stea separat și nu se puteau vedea. Vorbeau zilnic la telefon, însă pe atunci nu era atât de ieftin ca și acum. Cei doi ajungeau să plătească 400 de euro pentru conversațiile telefonice.

„Îmi amintesc despre acele perioade în care vorbeam foarte des la telefon și facturile costau foarte mult. Îmi amintesc că plăteam și câte 300-400 de euro pe lună. Ce bine că nu mai sunt astfel de facturi.

Pentru noi a fost dragoste la prima vedere, cumva combinată cu dragostea la televizor, adică ne cunoșteam unul pe celălalt din aparițiile TV, dar atunci când ne-am văzut a fost, așa, ca o scânteie. Eu îl văzusem în imitațiile pe care el le realizase la postul Tele7 ABC. Iar el mă văzuse pe post de crainică de foarte multe ori”, a mai completat prezentatoarea TV pentru ego.ro.

A fost dragoste la prima vedere între Adrian Enache și Iuliana Marciuc și, chiar dacă relația lor nu a fost văzută mereu cu ochi buni, astăzi au mai bine de 26 de ani de când sunt împreună. În momentul de față petrec foarte mult timp împreună și lucrează la aceleași proiecte.

Cea mai mare realizarea a cuplului

Adrian Enache și Iuliana Marciuc au avut foarte multe realizări de-a lungul anilor, atât pe plan profesional, cât și pe plan emoțional. Poate că cea mai mare realizare a celor doi este David, fiul lor.

„Băiatul mamei. E bună expresia asta și de multe ori mă lovesc de ea, pentru că așa este. Băiatul este foarte atașat de mamă. Deși David este foarte independent de mic. Îmi amintesc că a fost printre primii de la el din clasă, prin clasa a 4-a, a 5-a, care a fost lăsat singur în Herăstrău. L-am tratat de fiecare dată cu foarte multă încredere, așa cum și părinții mei m-au crescut pe mine.”

David este un adolescent în toată regula, iar la prima impresie pare mai atașat de tatăl lui. Cu toate acestea, o mamă mereu are un rol important în viața copilului ei.