10 ian. 2022 | 15:44

Câți bani ia Roxana Ciuhulescu la Survivor România 2022. PRO TV a băgat mâna adânc în buzunar EXCLUSIV

Monden
Câți bani ia Roxana Ciuhulescu la Survivor România 2022. PRO TV a băgat mâna adânc în buzunar EXCLUSIV
Ce bani ia Roxana Ciuhulescu la Survivor România 2022

A condus peste 1.000 de mașini, motociclete, karturi și ATV-uri. Iubește caii putere, sporturile extreme și călătoriile. A luptat și în ring, dar a pozat și în Playboy. Este soție și mamă a doi copii. Roxana Ciuhulescu pare că le-a făcut pe toate, însă iată că femeia cu cele mai lungi picioare din showbizul românesc încă nu spune „pas” provocărilor. La cei 42 de ani se declară pregătită fizic și mental pentru ceea ce consideră a fi o „experiență incredibilă”: Survivor România 2022. Răsplata, cel puțin cea financiară, va și ea pe măsură, căci PRO TV i-ar oferi bani frumoși pentru fiecare săptămână de rezistență în jungla dominicană.

Roxana Ciuhulescu a revenit la prima dragoste

După ce vreme de 13 ani Roxana Ciuhulescu a prezentat cunoscuta emisiune „Pro Motor”, se poate spune că fosta prezentatoare de televiziune a revenit la postul TV care i-a conferit cea mai mare notorietate: Pro TV. Deși renunțase să se mai implice în alte proiecte în domeniul care a consacrat-o, iată că vedeta a acceptat provocarea Survivor România 2022, într-un moment în care se „dezlipise”, cumva, total de televiziune.

Cum sportul, activitate pe care o practică de la vârsta de 4 ani, nu a părăsit-o nicicând, de aproximativ doi ani este consilier în cadrul Minis­terul Tineretului şi Sportului (MTS). Totuși, după cum mărturisea recent, a început să ducă iar dorul televiziunii, un domeniu în care știa însă că nu are de gând să revină oricum.

„M-ar mai tenta să fac televiziune, dar ar trebui să fie o propunere ex­traor­dinar de interesantă, să fie vorba de o emi­siune de calitate, de valoare indubitabilă”, mărturisea Roxana Ciuhulescu.

Pregătire intensă pentru experiența vieții ei

Roxana Ciuhulescu a acceptat propunerea de a participa la show-ul Survivor România, care, din acest an, se vede la PRO TV. Un show în care efortul, dar și răsplata sunt pe măsură, câștigătorul competiției primind un premiu în valoare de 100.000 de euro. În acest show, vedeta de 1,90 m face parte din echipa Faimoșilor și speră să reziste măcar două luni.

De altfel, s-a pregătit intens pentru această provocare, pe care o consideră „incredibilă”, lucrând la trupul și la mentalul său alături de profesioniști.

„În ultimele zile am reluat antrenamentele speciale. Cu ajutorul lui Marian Ivana, un antrenor cu care am mai colaborat și care m-a aruncat și în ringul de box, am trecut la efectuarea de antrenamente de supraviețuire.

Am ales pentru câteva zile și un antrenament special la munte. Este pentru prima data când mă implic într-un reality-show și vreau să mă prezint fizic și psihic cât mai bine. Îmi propun să fac față măcar primele două luni!”, spunea pentru Playtech.ro Roxana Ciuhulescu.

Câți bani ia Roxana Ciuhulescu la Survivor România 2022

Deși a dezvăluit că nu s-a înscris în competiție pentru marele premiu, ci pentru a-și dovedi sieși capacități extraordinare și nebănuite, prezența Roxanei Ciuhulescu la emisiunea prezentată de Daniel Pavel, desemnat, în 2021, „Personalitatea TV a anului”, nu este trecută cu vederea realizatorii acestui show.

Postul de televiziune ar plăti cu sume frumoase fiecare săptămână petrecută de aceasta în jungla din Republica Dominicană. Astfel, sursele Playtech.ro ne-au dezvăluit, în exclusivitate, că Roxana Ciuhulescu ar primi, nici mai mult, nici mai puțin de 4.000 de euro, pentru fiecare săptămână petrecută pe traseele din emisiune.

De curând, Roxana Ciuhulescu și-a luat rămas-bun de la soț și cei doi copii, plecând către aeroport, de unde a făcut și ultimul live, întrucât concurenții nu vor mai avea acces la telefoane, odată ajunși pe exoticul tărâm Survivor.

„Am emoții mari, foarte mari, plecarea de acasă a fost foarte grea, s-a lăsat cu lacrimi, este prima mea experiență de genul ăsta, plec cu speranțe, cu visuri, cu iubire, cu forță, cu pregătire fizică și mentală. Duminică seara, pe 16 ianuarie, după Știrile Pro TV vom intra în direct de acolo și probabil că o să intrăm direct în concurs. Ce să vă zic… Am intuiția că va fi o experiență incredibilă, pe care nu am mai trăit-o. O să îmi fie dor de ai mei”, au fost vorbele declarate în urmă cu puțin timp de Faimoasă.

Survivor România 2022, din 16 ianuarie, la PRO TV

Alături de Roxana Ciuhulescu, din echipa Faimoșilor de la Survivor România 2022 fac parte: CRBL (43 de ani), Andreea Tonciu, Otilia Bilionera, TJ Miles, Emil Rengle, Xonia, Cătălin Zmărăndescu, Roxana Ciuhulescu, Robert Niță, Laura Ciurcanu, Radu Itu și Elena Chiriac, fosta concurentă de la „Ferma”.

Emisiunea Survivor România 2022 este completată și de echipa Războinicilor, din care fac parte nume precum: Elena Matei – bucătar, Liviu Mihalca – dansator profesionist, Relu Pănescu – antreprenor, Ionuț Popa – antrenor personal, Alex Delea – barman, Ana Dobrovie – dansatoare, Blaze – vlogger, Angela Forero – medic veterinar, Alexandru Nedelcu – fotbalist, Ștefania Ștefan – online streamer, Alexandra Duli – manager și Ramona Crăciunescu – curier.

Survivor România 2022 se vede la PRO TV, din 16 ianuarie 2022.

Parteneri
Se spală sau nu în a treia zi de Paște? Ce spun preoții despre Marțea Albă
Redactia.ro
Ultimii condamnați la moarte de Ceaușescu, în perioada comunistă. Ce fapte au comis „Bachus” și Ion Pistol, doi dintre cei mai cunoscuți infractori din istoria României
Click.ro
O gaură misterioasă, de mărimea Elveției, se formează în același loc în Antarctica. După 50 de ani, experții au aflat motivul
Digi24
Un bărbat a fost găsit crucificat pe un gard, cu cuie bătute în mâini. Poliția a vorbit de un "un atac sinistru de tip paramilitar"
Digi24
Emily Ratajkowski, 'femeia cu cei mai frumoși sâni', apariție de senzație într-o rochie super decoltată / FOTO
Unica.ro
Obicei mai puțin cunoscut de români. Ce se face în a doua zi de Paște
EVZ.ro
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
Spynews
Putin a dat ORDIN. Armele nucleare ale Rusiei...
Capital.ro
Produsul tradițional preferat de români care nu va mai avea același gust. UE a dat directiva
Antena 3
A divorțat de un celebru prezentator TV și s-a recăsătorit cu un om de afaceri. Cum arată acum și cu ce se ocupă
Avantaje
Anunțul AȘTEPTAT de TOȚI pensionarii! VIN TALOANELE MĂRITE
Mediaflux
Ele sunt fetița de patru ani și bunica ei, care au murit în Călărași, după ce au mâncat pește. Familia se pregătește să le înmormânteze, în ajunul Paștelui / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Delia, în vacanță cu părinții! În ce destinație de vis i-a dus pe mama și tatăl ei de Paște. Imagini rare
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro