10 ian. 2022 | 15:44

Câți bani ia Roxana Ciuhulescu la Survivor România 2022. PRO TV a băgat mâna adânc în buzunar EXCLUSIV

Monden
Câți bani ia Roxana Ciuhulescu la Survivor România 2022. PRO TV a băgat mâna adânc în buzunar EXCLUSIV
Ce bani ia Roxana Ciuhulescu la Survivor România 2022

A condus peste 1.000 de mașini, motociclete, karturi și ATV-uri. Iubește caii putere, sporturile extreme și călătoriile. A luptat și în ring, dar a pozat și în Playboy. Este soție și mamă a doi copii. Roxana Ciuhulescu pare că le-a făcut pe toate, însă iată că femeia cu cele mai lungi picioare din showbizul românesc încă nu spune „pas” provocărilor. La cei 42 de ani se declară pregătită fizic și mental pentru ceea ce consideră a fi o „experiență incredibilă”: Survivor România 2022. Răsplata, cel puțin cea financiară, va și ea pe măsură, căci PRO TV i-ar oferi bani frumoși pentru fiecare săptămână de rezistență în jungla dominicană.

Roxana Ciuhulescu a revenit la prima dragoste

După ce vreme de 13 ani Roxana Ciuhulescu a prezentat cunoscuta emisiune „Pro Motor”, se poate spune că fosta prezentatoare de televiziune a revenit la postul TV care i-a conferit cea mai mare notorietate: Pro TV. Deși renunțase să se mai implice în alte proiecte în domeniul care a consacrat-o, iată că vedeta a acceptat provocarea Survivor România 2022, într-un moment în care se „dezlipise”, cumva, total de televiziune.

Cum sportul, activitate pe care o practică de la vârsta de 4 ani, nu a părăsit-o nicicând, de aproximativ doi ani este consilier în cadrul Minis­terul Tineretului şi Sportului (MTS). Totuși, după cum mărturisea recent, a început să ducă iar dorul televiziunii, un domeniu în care știa însă că nu are de gând să revină oricum.

„M-ar mai tenta să fac televiziune, dar ar trebui să fie o propunere ex­traor­dinar de interesantă, să fie vorba de o emi­siune de calitate, de valoare indubitabilă”, mărturisea Roxana Ciuhulescu.

Pregătire intensă pentru experiența vieții ei

Roxana Ciuhulescu a acceptat propunerea de a participa la show-ul Survivor România, care, din acest an, se vede la PRO TV. Un show în care efortul, dar și răsplata sunt pe măsură, câștigătorul competiției primind un premiu în valoare de 100.000 de euro. În acest show, vedeta de 1,90 m face parte din echipa Faimoșilor și speră să reziste măcar două luni.

De altfel, s-a pregătit intens pentru această provocare, pe care o consideră „incredibilă”, lucrând la trupul și la mentalul său alături de profesioniști.

„În ultimele zile am reluat antrenamentele speciale. Cu ajutorul lui Marian Ivana, un antrenor cu care am mai colaborat și care m-a aruncat și în ringul de box, am trecut la efectuarea de antrenamente de supraviețuire.

Am ales pentru câteva zile și un antrenament special la munte. Este pentru prima data când mă implic într-un reality-show și vreau să mă prezint fizic și psihic cât mai bine. Îmi propun să fac față măcar primele două luni!”, spunea pentru Playtech.ro Roxana Ciuhulescu.

Câți bani ia Roxana Ciuhulescu la Survivor România 2022

Deși a dezvăluit că nu s-a înscris în competiție pentru marele premiu, ci pentru a-și dovedi sieși capacități extraordinare și nebănuite, prezența Roxanei Ciuhulescu la emisiunea prezentată de Daniel Pavel, desemnat, în 2021, „Personalitatea TV a anului”, nu este trecută cu vederea realizatorii acestui show.

Postul de televiziune ar plăti cu sume frumoase fiecare săptămână petrecută de aceasta în jungla din Republica Dominicană. Astfel, sursele Playtech.ro ne-au dezvăluit, în exclusivitate, că Roxana Ciuhulescu ar primi, nici mai mult, nici mai puțin de 4.000 de euro, pentru fiecare săptămână petrecută pe traseele din emisiune.

De curând, Roxana Ciuhulescu și-a luat rămas-bun de la soț și cei doi copii, plecând către aeroport, de unde a făcut și ultimul live, întrucât concurenții nu vor mai avea acces la telefoane, odată ajunși pe exoticul tărâm Survivor.

„Am emoții mari, foarte mari, plecarea de acasă a fost foarte grea, s-a lăsat cu lacrimi, este prima mea experiență de genul ăsta, plec cu speranțe, cu visuri, cu iubire, cu forță, cu pregătire fizică și mentală. Duminică seara, pe 16 ianuarie, după Știrile Pro TV vom intra în direct de acolo și probabil că o să intrăm direct în concurs. Ce să vă zic… Am intuiția că va fi o experiență incredibilă, pe care nu am mai trăit-o. O să îmi fie dor de ai mei”, au fost vorbele declarate în urmă cu puțin timp de Faimoasă.

Survivor România 2022, din 16 ianuarie, la PRO TV

Alături de Roxana Ciuhulescu, din echipa Faimoșilor de la Survivor România 2022 fac parte: CRBL (43 de ani), Andreea Tonciu, Otilia Bilionera, TJ Miles, Emil Rengle, Xonia, Cătălin Zmărăndescu, Roxana Ciuhulescu, Robert Niță, Laura Ciurcanu, Radu Itu și Elena Chiriac, fosta concurentă de la „Ferma”.

Emisiunea Survivor România 2022 este completată și de echipa Războinicilor, din care fac parte nume precum: Elena Matei – bucătar, Liviu Mihalca – dansator profesionist, Relu Pănescu – antreprenor, Ionuț Popa – antrenor personal, Alex Delea – barman, Ana Dobrovie – dansatoare, Blaze – vlogger, Angela Forero – medic veterinar, Alexandru Nedelcu – fotbalist, Ștefania Ștefan – online streamer, Alexandra Duli – manager și Ramona Crăciunescu – curier.

Survivor România 2022 se vede la PRO TV, din 16 ianuarie 2022.

PlaySport
BREAKING NEWS! Teo Trandafir și-a dat DEMISIA: „Din păcate, voi renunța”
Ego.ro
Andreea Marin, IREZISTIBILĂ în cea mai scurtă rochie purtată vreodată! Nu ai mai văzut-o așa
Digi24
Furie și indignare după ce fotografia cu teroriștii Hamas defilând cu trupul gol și mutilat al lui Shani Louk a fost premiată
Cancan.ro
Divorțează Prințul William de Kate Middleton?! Cei doi au recunoscut adevărul despre relația lor din ultimii ani
GSP.ro
Cristian Gațu a recunoscut relația cu menajera familiei » S-a afișat în public cu femeia cu 27 de ani mai tânără decât soția lui: „Nu mă simt vinovat”
Stirile PROTV
O dronă militară s-ar fi prăbușit în Brăila. Localnicii au filmat-o când a trecut peste casele lor. VIDEO
Romania TV
E cutremur! Cine este blonda care aspiră la titlul de "noua doamnă Şoşoacă". Avem imagini-bombă!
Capital.ro
Devine obligatoriu în România. Anunț la Guvern chiar azi, 29 martie: Voi scrie în lege ca să fie clar
EVZ.ro
Un mare post din România moare. Se închide, sute de angajați rămân pe drumuri
Adevarul
Prețul amețitor cu care se vinde un garaj din lemn în Brașov: „E inclusă și mașina în preț?"
BZI.ro
Cătălin Botezatu este într-o formă de invidiat! „Nu mă distrez și am un regim de viață ok!”
Spynews.ro
Vești proaste pentru români! Biletele de tren se scumpesc de la 1 aprilie 2024
Libertatea.ro
Imagini de la locul prăbușirii dronei în Insula Mare a Brăilei. „Craterul format are un diametru de aproximativ 4 metri”
Sport.ro
FOTO Imaginea pentru care 'cea mai sexy femeie' din lume a primit peste 100.000 de euro: "O adevărată zeiță!"
Impact.ro
ȘOC! Cum arăta Gabriela Firea acum 20 de ani. Imaginile pe care SIGUR le-ai uitat
Parteneri
Care era relația, de fapt, dintre Andreea Morega și Mirel Dragomir, omul care a ucis-o. A ieșit totul la iveală acum
Redactia.ro
”Cea mai frumoasă femeie din România”, gata de un gest necugetat după ce soțul ei a fost umilit: ”I-am văzut mașina”
Digisport.ro
Crezi că ești un geniu, iar coeficientul tău de inteligență este peste medie? Doar cei care au o minte sclipitoare pot găsi numărul lipsă în mai puțin de 10 secunde
Click.ro
Tulburător ce i-a spus Mirel tatălui său, care l-a vizitat în arest. I-a vorbit despre victima lui, Andreea: "de fată..." Gestul disperat al bărbatului
Viva.ro
VIDEO Un consilier PNL a uitat să închidă camera în timpul unei ședințe pe Zoom și a fost văzut de toată lumea, live, pe WC
Digi24
VIDEO O dronă ar fi căzut în Insula Mare a Brăilei. Armata face căutări în zonă
Digi24
Val de susținere pentru Oana Radu după ce cântăreața a povestit ce i-a făcut fostul soț
Unica.ro
Exclusiv: Anghel Damian n-o scapă din ochi pe Theo Rose. Iubitul vedetei a păzit-o la concert
EVZ.ro
Cum încearcă familia lui Mirel Dragomir să se dezică de el, după ce a ucis-o pe Andreea. Gesturile prin care au dat de înțeles că l-au ”abandonat”
Spynews
Moment ISTORIC în România. Intră în vigoare oficial pe 31 martie: Vom avea drepturi depline
Capital.ro
Tinerii din România care pot primi 330 de lei lunar, timp de doi ani
Antena 3
Cum arată acum Luana, fosta soție a lui Cabral. La 56 de ani, e într-o formă de zile mari
TV Mania
A împlinit 69 de ani, dar cu greu i-ai putea da mai mult de 40 de ani. O mai recunosti?
Avantaje
Vești PROASTE de la CASA de PENSII! NU se mai dau PENSIILE MAJORATE
Mediaflux
Vești proaste pentru români! Biletele de tren se scumpesc de la 1 aprilie 2024
Spynews.ro
Testul de atenție pe care numai geniile îl rezolvă: găsește ardeiul desenat!
Realitatea.net
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă. Cele două împart același trup
Antena 1
Rușii, nervoși că baza Kogălniceanu se extinde: 'Va fi prima țintă'. Ne pregătim de război?
Shtiu.ro