Câți bani ia Cătălin Zmărăndescu la Survivor România 2022. E mult mai scump decât Roxana Ciuhulescu EXCLUSIV

Câți bani ia Cătălin Zmărăndescu la Survivor România 2022. E mult mai scump decât Roxana Ciuhulescu EXCLUSIV
Cât de bine este plătit Cătălin Zmărăndescu pentru Survivor România 2022

Luptător profesionist, maestru în arte marțiale, campion mondial și european UFC, fost bodyguard, fermier, soț și tată, Cătălin Zmărăndescu a marcat foarte multe reușite în viața lui. Acesta este pregătit pentru toate provocările de la Survivor România 2022, iar răsplata financiară este pe măsură!

Dezvăluiri despre Cătălin Zmărăndescu. Câți bani primește pentru Survivor România 2022

Cătălin Zmărăndescu este luptătorul profesionist care face parte din echipa Faimoșilor. Acesta este un maestru al artelor marțiale mixte, fiind campion mondial și european UFC. În trecut, el a fost bodyguard-ul lui Gigi Becali, însă cei doi au hotărât să rupă legătura în 2009.

La momentul respectiv, concurentul de la Survivor România s-a decis să plece în Anglia pentru a participa la mai multe evenimente MMA. El deține un titlu european și în box, însă în mai 2017 a vrut să se retragă, după ce l-a învins pe polonezul Tomasz Czerwinski prin KO tehnic.

Faimosul în vârstă de 48 de ani a decis să se implice într-un alt domeniu inedit când s-a întors în țară. El a descoperit frumusețea vieții de fermier, astfel că a început să se ocupe de cele 300 de păsări pe care le deține. În trecut, acesta a participat în trecut „Ferma” și „Masked Singer”.

Câți bani primește Cătălin Zmărăndescu pe săptămână pentru Survivor România

Atunci când vine vorba despre viața personală, el se află la a doua căsnicie și se bucură de patru copii. Iată că acesta s-a hotărât să se implice într-un alt proiect de pe micile ecrane, astfel că a acceptat provocarea și a intrat în echipa Faimoșilor pentru a da tot ce este mai bun la Survivor România!

Totuși, eforturile sale sunt apreciate, așa că acesta se bucură de o sumă de bani frumoasă pentru participarea lui în show-ul extrem de dur. Sursele Playtech.ro ne-au dezvăluit, în exclusivitate, că fostul luptător profesionist este plătit regește de către postul TV, bucurându-se de 4.500 de euro pe săptămână.

Roxana Ciuhulescu, plătită regește pentru Survivor România 2022

Roxana Ciuhulescu este o altă vedetă care a făcut furori în momentul în care a fost anunțat că o să participe în emisiune. Aceasta a condus peste 1.000 de mașini, motociclete, karturi și ATV-uri, a luptat în ring și a pozat în Playboy. Iubitoare de cai și de sporturi extreme, ea nu s-a dat în lături de la nimic.

Ea renunțase să se mai ocupe de proiectele de pe micile ecrane, însă niciodată nu a putut să își ia adio de la sport, activitate pe care o practică de la vârsta de 4 ani. Vedeta s-a pregătit intens pentru Survivor România 2021, în speranța că eforturile sale o să o ducă mai aproape de premiul de 100.000 de euro.

De asemenea, se pare că aceasta primește o sumă frumoasă pentru fiecare săptămână pe care o petrece în Republica Dominicană. Sursele Playtech.ro ne-au dezvăluit, în exclusivitate, că Roxana Ciuhulescu primește 4.000 de euro în fiecare săptămână în care este alături de ceilalți Faimoși care s-au decis să participe la Survivor România 2022.