01 apr. 2023 | 12:25

Câţi bani făcea Deea Maxer înainte de divorţ. Declaraţii despre veniturile familiei

Monden
Câţi bani făcea Deea Maxer înainte de divorţ. Declaraţii despre veniturile familiei
Câţi bani făcea Deea Maxer înainte de divorţ. Dezvăluirile au fost făcute chiar de către fostul partener de viață.c

Soții Dinu și Deea Maxer i-au șocat pe români când și-au anunțat, la finalul lunii martie, despărțirea. Unii sunt de părere că starea financiară precară ar fi fost motivul pentru care cei doi au ales să meargă pe drumuri separate. Iată câţi bani făcea Deea Maxer înainte de divorţ. Tatăl copiilor săi a dezvăluit totul, fără nicio jenă.

Care este cauza divorțului soților Maxer?

Pe data de 28 martie, soții Maxer și-au anunțat divorțul, după aproape două decenii de mariaj. Sărăcia i-a împins la divorț pe Dinu și Deea Maxer? Lidia Fecioru, cunoscut bioterapeut, așa este de părere. Aceasta a explicat că, în momentul în care familiile nu mai au bani, apar și numeroase probleme.

În ultima perioadă, în România, situația financiară precară a fost primul motiv al destrămării cuplurilor, a explicat vedeta, care a oferit drept exemplu cazul soților Maxer.

„Dinu Maxer a compus, cândva, o melodie care a devenit șlagăr. Apoi, nimic. Din ce să trăiască și el și familia sa? E o poveste complicată orice despărțire!”, a declarat Lidia Fecioru, în exclusivitate pentru Playtech Știri.

Afirmațiile bioterapeutului au fost atent analizate de publicul larg. Românii și-au adus aminte cum Dinu Maxer susținea, într-un interviu acordat presei românești în urmă cu mai mult timp, că reorientarea lui și a partenerei sale în carieră a avut loc din cauza lipsei de activitate artistică.

Câţi bani făcea Deea Maxer înainte de divorţ

Nici Dinu, nici Deea Maxer nu au renunțat la a compune piese muzicale, însă veniturile pe care le încasau din drepturile de autor erau destul de mici, astfel încât partenerii au fost nevoiți să se gândească la o altă modalitate de a câștiga bani. În pandamie, artista a primit o ofertă privind un sistem Multi-Level Marketing (MLM).

Deea Maxer a dat curs ofertei și a ajuns să câștige, din vânzare de produse, câteva mii de euro pe lună. Potrivit fostului său soț, ar fi vorba despre aproximativ 3.000 de euro. Dinu Maxer a mărturisit că nu încasa aceleași sume precum mama copiilor săi, însă nici foarte rău nu ar fi dus-o.

„Sunt foarte mândru de soția mea! Faptul că Deea a reușit în acest sistem este prin faptul că este foarte încântată și de produse, adică nu e o simplă reclamă, gen influencer. Suma pe care o aduce în casă este de 3.000 de euro, dar nu numai Deea câștigă banii ăștia. Are o echipă sub ea, inclusiv eu, care sunt în echipa ei, fiindcă mi s-a părut un sistem foarte inteligent făcut. Inclusiv eu, luna asta, am venituri, nu care ating miile de euro, dar e bine”, spunea Dinu Maxer pentru WowBiz.ro.

Fostul partener de viață al Deei Maxer a precizat la vremea respectivă că încasa peste 1.000 de lei pe lună.

Parteneri
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția marelui actor nu știe mai nimic despre relația lor
Redactia.ro
Actorul legendar care a fost căsătorit cu cinci femei, dar a fost îndrăgostit toată viața de un bărbat
Click.ro
VIDEO Cum să irosești 3 milioane de dolari. Rușii au tras cu o rachetă Iskander într-un lansator-momâie lăsat de ucraineni în câmp
Digi24
Un stâlp de fier din India stă expus la ploi, vânt și umezeală de 1600 de ani, dar nu a ruginit nici până astăzi
Digi24
Meghan Markle a făcut senzație în Nigeria cu rochia ei! Cum a apărut îmbrăcată soția Prințului Harry / FOTO
Unica.ro
Locul în care multă lume gafează fără să știe. Care sunt normele de comportament
EVZ.ro
Carmen Harra, mesaj după ce starea lui Florin Piersic s-a înrăutățit! Ce a transmis clarvăzătoarea: „Nu este timpul...” / FOTO
Spynews
Codul Rutier 2024. Interzis complet pentru șoferi. 10 LUNI fără permis
Capital.ro
Horoscop 13-19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici. Peştii au fericire şi succes, Berbecii renasc şi au dorinţă de libertate
Antena 3
După 12 ani, se întoarce la PRO TV. A bătut din nou palma cu postul TV din Pache Protopopescu și a dat lovitura. Primele declarații: „Tot felul de neajunsuri și neînțelegeri..”
Avantaje
Modificări la Codul Civil. PENSIE mai mare pentru acești angajați
Mediaflux
BOMBĂ! A apărut femeia cu care Traian Băsescu a avut o relație de DRAGOSTE
Stiri din Lume
Cât de bine arată Loredana Groza la vârsta de 53 de ani. Cum s-a afișat artista / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă dacă lucrezi sau speli când ai cruce neagră sau cruce roșie în calendar. Ce spune biserica
Realitatea.net
Mesaje de Izvorul Tămăduirii 2024. Ce să le transmiți celor dragi în această zi sfântă, Vinerea Luminată
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro