Câți bani costă rochia Andreei Esca de la Untold 2022. Foarte puțini și-o permit

Câți bani costă rochia Andreei Esca de la Untold 2022. Foarte puțini și-o permit
Câți bani costă rochia Andreei Esca de la Untold 2022. Ce a spus celebra prezentatoare de știri despre achiziționarea hainelor.

Andreea Esca a făcut senzație la festivalul UNTOLD 2022. Printre vedetele care s-au urcat pe scenă pentru a întreține atmosfera s-a numărat și celebra prezentatoare de știri de la PRO TV, care a mărturisit public că a avut parte de un timp nemaipomenit la Cluj-Napoca. Vedeta a împărtășit cu fanii săi și fotografii de la evenimentul din acest an, atrăgându-le atenția cu un articol vestimentar foarte elegant. Află câți bani costă rochia Andreei Esca de la UNTOLD 2022.

Emblema știrilor PRO TV a făcut show la UNTOLD 2022

Andreea Esca a petrecut momente nemaipomenite la festivalul UNTOLD 2022, unde a urcat chiar și pe scenă. Celebra prezentatoare de știri, imaginea PRO TV-ului, a mixat muzică alături de Blogul lu’ Otravă, cu care s-a și fotografiat.

Frumoasa vedetă a avut grijă să se simtă bine la Cluj-Napoca, dar să îi facă și pe fanii săi să se bucure de momentele petrecute la festival. Andreea Esca a cântat și a dansat în mijlocul tinerilor care au participat la UNTOLD 2022.

Pe durata festivalului, prezentatoarea de știri de la PRO TV a fost remarcată în mai multe ținute. Vedeta a schimbat câteva rochii și pantaloni pe parcursul celor patru zile de la UNTOLD 2022. Ținutele sale au apărut și pe rețelele de socializare, bucurându-se de admirația internauților.

Un articol vestimentar aparte a atras atenția fanilor imediat. Într-una dintre zilele petrecute la festival, Andreea Esca a purtat o rochie lungă, albă, strânsă pe corp în partea superioară, iar jos încărcată de volănașe. Ținuta i s-a potrivit de minune prezentatoarei TV, care a fost complimentată pentru apariția sa de la UNTOLD 2022.

Câți bani a costat rochia Andreei Esca de la UNTOLD 2022

Detaliile rochiei albe purtate de către Andreea Esca la UNTOLD 2022 au fost mult apreciate de către fanii săi, în mod special datorită eleganței lor. După ce a publicat imaginea cu rochia albă, vedeta de la PRO TV a fost întrebată de unde a cumpărat articolul vestimentar. Iar răspunsul nu s-a lăsat mult așteptat.

La scurt timp, Andreea Esca a dezvăluit că a cumpărat rochia cu pricina de la celebra creatoare de modă Izabela Mandoiu. Articolul nu mai este disponibil pe site-ul designerului, însă pe alte pagini de specialitate se vinde la un preț uriaș. Puțini își permit să achite astfel de sume pe hainele lor.

Citește și: Ţinuta pentru care Cătălin Botezatu a fost ironizat pe Instagram. Internauţii nu s-au putut abţine, glumele sunt de neratat

Pe site-ul stillwhite.com, o astfel de rochie costă, la reducere de 39%, 1.195 de dolari. Pe site-ul shopperboard.com, același articol vestimentar costă nu mai puțin de 1.950 de dolari.