Ţinuta pentru care Cătălin Botezatu a fost ironizat pe Instagram. Internauţii nu s-au putut abţine, glumele sunt de neratat

Ţinuta pentru care Cătălin Botezatu a fost ironizat pe Instagram. Internauţii nu s-au putut abţine, glumele sunt de neratat
Cătălin Botezatu, ironizat din cauza ținutei pe care a purtat-o la festivalul UNTOLD 2022. Care au fost reacțiile românilor.

Cătălin Botezatu, ironizat din cauza unei ținute pe care a purtat-o la festivalul UNTOLD 2022 de la Cluj-Napoca. Creatorul de modă a publicat zilnic fotografii de la evenimentul din inima Transilvaniei. Nu este prima dată când fashion designerul surprinde prin extravaganța ținutelor sale. Însă felul în care s-a prezentat în a doua zi de festival a devenit, pe rețelele de socializare, ținta ironiilor internauților. Iată ce reacție a avut Cătălin Botezatu!

Cătălin Botezatu, ironizat din cauza ținutei de la Untold 2022

Cea mai recentă apariție a lui Cătălin Botezatu a fost ironizată de către o mulțime de români. Mulți internauți au susținut că, deși de meserie este designer de modă, nu a asortat deloc bine articolele vestimentare pe care le-a purtat într-o anumită seară la festivalul UNTOLD 2022.

Cătălin Botezatu și-a pus fanii pe jar cu aparițiile sale de la festivalul organizat la Cluj-Napoca. Însă o ținută, în mod special, i-a pus pe urmăritorii celebrului designer pe gânduri. Întreaga apariție a presupus numai haine de brand.

Cătălin Botezatu a purtat într-una dintre serile de la UNTOLD 2022 o bluză neagră, pe care a asortat-o pe deasupra cu o cămașă cu imprimeu și mânecă scurtă. Creatorul de modă a purtat o pereche de pantaloni scurți, de culoare închisă, iar în picioare bocanci și șosete. Outfit-ul a fost accesorizat cu un lanț supradimensionat și o pereche de ochelari de soare aidoma, de la brandul Gucci, care, potrivit informațiilor de pe site-urile specializate, valorează aproximativ 2.000 de euro.

Apariția designerului de modă de renume nu a fost apreciată de mulți internauți, care au susținut că nu i se potrivește absolut deloc. Fotografia publicată de către Cătălin Botezatu pe contul său de Instagram și care poate fi analizată în galeria FOTO a articolului a strâns multe comentarii negative.

Cum au reacționat românii la apariția lui Cătălin Botezatu

Însă designerul de modă nu s-a lăsat intimidat de internauți, ba chiar le-a transmis și un mesaj. S-a întâmplat în urma criticilor pe care le-a primit din cauza ținutei sale din cea de-a doua zi de la festivalul organizat în Cluj-Napoca.

„Ce tare, a venit și Gianluca Vacchi la Untold”/ „Nici ăsta numai e ce a fost odată”/ „Ești bine rău de tot cumetre. Am și eu un vecin care are ochelari d-ăștia de sudură, își fac treaba bine”/ „De unde ai luat ochelarii, sunt buni sudură”/ „Cel mai frumos sudor mecanic. Oamenii spuneau că nu mai merge treaba în port la Agigea… Dă-i tare nea Cătă și la cât mai multe vapoare. Doamne ajută” sunt doar câteva dintre reacțiile internauților care nu au fost deloc impresionați de ținuta celebrului creator de modă.

Cătălin Botezatu nu a rămas indiferent la comentariile de la fotografie, publicate de către internauți. Creatorul de modă a reacționat, după ce a văzut valul de mesaje din partea urmăritorilor săi de pe Instagram. Iată ce a spus Cătălin Botezatu, după ce românii l-au ironizat, în mod special din cauza ochelarilor de soare.

„Sunt foarte educat și nici nu m-am prostit! Cred că lumea e cam rea! Atât! O zi bună!”, a transmis Cătălin Botezatu în mediul online.