Câți bani costă o porție de sarmale la restaurantul lui Mircea Dinescu. Mulți s-ar revolta dacă ar auzi suma

Câți bani costă o porție de sarmale la restaurantul lui Mircea Dinescu. Mulți s-ar revolta dacă ar auzi suma
Câți bani plătesc românii pentru preparatele din restaurantul lui Mircea Dinescu

În ultimii ani, din ce în ce mai multe vedete au început să se implice în domeniul Horeca. Numeroase restaurante din Capitală sunt deținute de persoane publice, iar Mircea Dinescu se bucură de un astfel de local. Totuși, prețurile pentru mâncare sunt unele destul de piperate.

Cât bani scot din buzunar românii pentru o porție de sarmale la restaurantul lui Mircea Dinescu

Mircea Dinescu deține un restaurant decorat cu mult bun gust în Capitală, unde românii se pot bucura de rețete aparte. Aceștia pot mânca bucate tradiționale, cum ar fi ciorba de burtă, sau pot să încerce sarmalele fierte în vin care îi fac pe mulți să își dorească să se întoarcă la respectivul local.

Este destul de greu să se găsească o masă la restaurantul ‘Lacrimi și Sfinți’, iar prețurile sunt destul de piperate. În timp ce o ciorbă de burtă costă 28 de lei, o porție de sarmale ajunge la 56 de lei. De asemenea, nota poate să fie una destul de piperată dacă sunt consumate și băuturi.

Ce a reușit să facă Mircea Dinescu

În cazul în care îți dorești să mănânci la localul lui Mircea Dinescu, trebuie să scoți din buzunar o sumă mai mare de bani. Trebuie menționat faptul că rețetele tradiționale vechi de 100 de ani sunt reinterpretate, iar cei care calcă pragul restaurantului o să se bucure de o experiență culinară inedită.

„Lacrimi și Sfinți este un restaurant românesc atipic cu o bucătărie modernă/contemporană. Rețete vechi de 100 de ani sunt reinterpretate și reașezate, arome pierdute, arome inventate, toate la un loc.

Mircea Dinescu redescoperă și reinventează în bucătăria de la Lacrimi și Sfinți mai mult decât mâncăruri și preparate, redescoperă și reinventează o cultură culinară autohtonă aproape pierdută sau, în cel mai bun caz, ignorată de peste un secol.”, se arată pe site-ul restaurantului.

Detalii despre restaurantul lui Mircea Dinescu. Cum sunt făcute produsele

De asemenea, produsele care se găsesc în restaurantul lui Mircea Dinescu sunt preparate cu ingrediente locale și organice. Poetul se implică și reușește să vină cu rețete inedite. Pe scurt, acesta are mare grijă ca afacerea lui să se ridice la înălțimea așteptărilor pe care le au clienții.

„Orice produs din meniu este preparat doar cu ingrediente locale, organice: peștele este de captură, păsările sunt de curte, porcii și vițeii vin din ferme individuale mici.

Poet, personalitate publică și Sfântul din bucătăria de la Lacrimi și Sfinți. Mircea Dinescu gătește, face rețetele, merge în piață, vorbește cu oaspeții restaurantului și gustă cu poftă din orice iese pe nișa bucătăriei – el este bucătăria Lacrimi și Sfinți.”, mai este menționat pe site.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI