Câți bani costă costumul în care Vladimir Putin a declarat război Ucrainei. Prețul este incredibil

Câți bani costă costumul în care Vladimir Putin a declarat război Ucrainei. Prețul este incredibil
Cât costă costumul lui Vladimir Putin

Câți bani costă costumul în care Vladimir Putin a declarat război Ucrainei. Este incredibil de scump. De altfel, liderul rus este renumit în întreaga lume pentru felul în care se îmbracă ori de câte ori apare în public. Liderul Federației Ruse se scaldă într-un lux orbitor, iar acest lucru nu este nici pe departe un secret.

Câți bani costă costumul în care Vladimir Putin a declarat război Ucrainei

Astfel, Vladimir Putin se pare că iubește costumele italienești, mai ales brandul Brioni, conform genmice.com. Brandul Brioni este celebru pentru că în ultimul secol a îmbrăcat sute de oameni celebri și de elită.

Prețul fiecărui costum pe care îl poartă Vladimir Putin costă în jur de 5.000 de dolari. Brandul Brioni preferat de președintele Rusiei se descrie altfel: „marca vorbește despre bani, putere și succes, după ce a îmbrăcat, de-a lungul timpului, directori executivi, vedete de cineva și lideri mondiali”.

La costumul în care Vladimir Putin a declarat război Ucrainei, acesta a asortat și o cravată vișinie, despre care unii experți sunt de părere că ar transmite un anumit mesaj. Care este acela, poți citi AICI, pe larg.

Detalii din viața personală

În ce privește viața personală a liderului rus, nu se cunosc prea multe lucruri. Doar fosta soție a acestuia, Liudmila Aleksandrova Ocheretnaia, a vorbit despre felul în care au decurs lucrurile între ei.

Ea l-a cunoscut pe Vladimir Putin la Leningrad și s-au căsătorit în 1983. Au anunțat public că divorțează în 2013, în urma unei decizii pe care ar fi luat-o de comun acord. Cuplul are două fiice, pe nume Mariya și Ekaterina.

Însă presa rusă a tot vorbit despre faptul că președintele Rusiei ar fi avut numeroase relații în afara căsătoriei. În urma unei investigații a Proekt Media, se pare că Putin ar mai avea o fiică cu o milionară rusă.

Însă în ce privește căsnicia cu Liudmila Aleksandrova Ocheretnaia, în declarația lor de divorț scrie că decizia a fost comună. Ludmila argumenta că „nu-mi place publicitatea și nici să zbor alături de soțul meu în toate călătoriile lui”, cu toate că ei doi s-au cunoscut când ea lucra ca însoțitoare de bord la Aeroflot.

Într-o biografie a lui Vladimir Putin din anul 2002, publicată în Foreign Policy, Ludmila Aleksandrova Ocheretnaia a declarat că a fost nevoită să dea naștere singură primului lor copil. Ba chiar a fost nevoită să cheme un taxi care să o ducă la spital, întrucât Vladimir Putin era plecat într-o călătorie de afaceri.

Urmăriți Playtech.ro și pe