Câți bani câștigă un poștaș în România. Cum ajungi să te angajezi la Poșta Română

Câți bani câștigă un poștaș în România. Cum ajungi să te angajezi la Poșta Română
Cati bani castiga un postas

Să fii poștaș în România nu este deloc simplu. Poșta Română are în prezent un număr de 25.000 de angajați. Dintre aceștia 11.400 sunt poștași, iar restul sunt angajații ghișeului de la Poșta Română. Puțini dintre noi știu câți bani câștigă un poștaș în România și cum poți să te angajezi la poștă.

Câți bani câștigă un poștaș în România

Potrivit site-ului undelucrăm.ro, salariile unui poștaș variază în funcție de vechime, locul de muncă ocupat și de bonusurile primite. Iată câți bani câștigă un poștaș care lucrează la noi în țară:

Câți bani câștigă un poștaș: Dispecerat

Un angajat la Poșta Română, din Satu Mare, pe postul de: dispecerat, care lucrează part time și deține experiență în domeniu de mai puțin de un an, încasează un salariu net lunar în valoare de 700 de lei. La acesta se adaugă un bonus de 700 de lei pe lună și tichete de masă de 250 de lei pe lună.

Câți bani câștigă un poștaș: Agent curier

Un angajat la Poșta Română, din Satu Mare, pe postul de: Agent curier, full time și deține experiență în domeniu de mai puțin de un an, încasează un salariu net lunar în valoare de 2460 de lei.

Câți bani câștigă un poștaș: Manipulant marfă/stivuitorist

Un angajat la Poșta Română, din Jimbolia, pe postul de: Manipulant marfă/stivuitorist, care lucrează full time, și deține experiență în domeniu de 5 ani, încasează un salariu net lunar în valoare de 1900 de lei.

Câți bani câștigă un poștaș: Factor poștal

Un angajat la Poșta Română, din București, pe postul de: Factor poștal, care lucrează full time și deține experiență în domeniu de 20 de ani, încasează un salariu net lunar în valoare de 1.500de lei.

Câți bani câștigă un poștaș: Mânuitor valori

Un angajat la Poșta Română, din București, pe postul de: Mânuitor valori, care lucrează full time și deține experiență în domeniu de 15 ani, încasează un salariu net lunar în valoare de 2374 de lei.

Câți bani câștigă un poștaș: Oficiant urban

Un angajat la Poșta Română, din Iași, pe postul de: Oficiant urban, care lucrează full time și deține experiență în domeniu de 20 de ani, încasează un salariu net lunar în valoare de 1800 de lei.

Câți bani câștigă un poștaș: Șofer categoria B

Un angajat la Poșta Română, din București, pe postul de: Șofer categoria B, care lucrează full time și deține experiență în domeniu de 15 ani, încasează un salariu net lunar în valoare de 1200 de lei.

Câți bani câștigă un poștaș: IT Engineer

Un angajat la Poșta Română, din București, pe postul de: IT Engineer, care lucrează full time și deține experiență în domeniu de 17 ani, încasează un salariu net lunar în valoare de 5000 de lei.

Câți bani câștigă un poștaș: Oficiant

Un angajat la Poșta Română, din Năvodari, pe postul de: Oficiant, care lucrează full time și deține experiență în domeniu de 16 ani, încasează un salariu net lunar în valoare de 1300 de lei.

Câți bani câștigă un poștaș: Software Engineer

Un angajat la Poșta Română, din București, pe postul de: Software Engineer, care lucrează full time și deține experiență în domeniu de 3 ani, încasează un salariu net lunar în valoare de 3000 de lei.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI