24 iul. 2020 | 09:28

Câți bani câștigă Smiley din muzică. Suma impresionantă la care ajunge pe an

Monden
Câți bani câștigă Smiley din muzică. Suma impresionantă la care ajunge pe an
Câți bani câștigă anual Smiley din muzică?

Smiley a știut să se impună în industria muzicii românești, iar de ani buni se resimte asta în conturile bancare. Cererile pentru concerte și evenimente care să-l aibă în prim-plan curg pe bandă rulantă, iar banii continuă să vină.

Cât câștigă Smiley anual din muzică?

Smiley se află în vizorul românilor de mai bine de 20 de ani, moment în care se făcea cunoscut în trupa Simplu cu care a reușit să scoată hit-uri uriașe care vor rămâne mereu în amintirea celor din 2000 și nu numai. Un deceniu mai târziu, CRBL, Smiley și alți doi băieți care și-au continuat carierele departe de muzică au decis să meargă pe drumuri separate.

Smiley este singurul care a reușit în cele din urmă să se mențină în topul clasamentelor muzicale, numărându-se și acum printre cei mai iubiți artiști din România. Acesta se bucură de un real succes și cu casa sa de discuri HaHaHa Production unde reușește să lanseze alți cântăreți pe bandă rulantă. Caracterul său l-a lansat ușor-ușor și în televiziune, unde și-a făcut loc parcă veșnic alături de Pavel Bartoș la Românii au Talent. Nu a trecut mult până să intre și în vizorul celor de la Vocea României, care i-au propus să fie jurat.

Cât câștigă Smiley anual?

Cât câștigă Smiley anual?

Ce arată declarația de pe Ministerul Finanțelor?

Acesta primește și sume pe măsură pentru tot ceea ce face. Pentru un spectacol live cu trupa sa încasează aproximativ 5.000 de euro pentru un spectacol de numai 40 de minute. Pentru o noapte de Revelion acesta câștigă între 25.000 și 30.000 de euro, pentru mai multe concerte.

Declarația de pe Ministerul Finanțelor indică faptul că în 2018, iubitul Ginei Pistol a avut o cifră de afaceri de 9.350 522 lei, adică aproape 2 milioane de euro, bani proveniți din concerte și casa de producție. La aceasta se adaugă alți 300.000 de euro pe care îi câștigă anual din cele două emisiuni de la Pro TV – Românii au Talent și Vocea României. De asemenea, peste aceasta intervin și contractele de imagine și YouTube-ul, arată impact.ro

Parteneri
Limită la retragerile de numerar. Câți bani cash poți să scoți de la bancomat în România
Redactia.ro
Animalul rar care trăiește doar în România. E considerat un miracol al naturii și face parte dintr-o specie preistorică
Click.ro
Propunerea INDECENTĂ primită de Prințesa Diana de la un celebru miliardar. E INCREDIBIL ce a putut să-i spună!
Vocea.biz
Viața bate filmul! Și-a lăsat bona însărcinată, în timp ce aceasta avea grijă de copilul lui și al soției sale. Protagonistul e un actor cunoscut, urmărit de milioane de români la TV!
Unica.ro
Legătura dubioasă dintre Gică Popescu și Gică Craioveanu. Au în comun numele și două femei
EVZ.ro
Raluca Pastramă, dezvăluiri incendiare după ce a ajuns în sala de judecată cu Pepe, fostul soț. Ce spune mama copiilor artistului
Spynews
România a luat total fața Ungariei. Budapesta a recunoscut. Ungurii au fost depășiți
Capital.ro
Acasă la Medana și Alin Oprea. Doar în filme mai vezi așa ceva Fără exagerare, imaginile din casa lor întrec orice închipuire
Avantaje
SENIORII au DAT LOVITURA! ANUNȚ privind BANII! E bucurie IMENSĂ
Mediaflux
Raluca Pastramă, dezvăluiri incendiare după ce a ajuns în sala de judecată cu Pepe, fostul soț. Ce spune mama copiilor artistului
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Ce părere are Bianca Drăgușanu despre Selina, iubita lui Victor Slav. Cum se înțeleg cele două: „Nu are de ce să-mi fie frică”
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro