Cât a costat apartamentul de lux al Danielei Gyorfi. Suma amețitoare pe care a plătit-o EXCLUSIV

Cât a costat apartamentul de lux al Danielei Gyorfi. Suma amețitoare pe care a plătit-o EXCLUSIV
Ce relație există între Daniela Gyorfi și fostul soț?

Solista Daniela Gyorfi ne-a oferit un interviu sincer, despre spectacole, bani, fiica ei, care deja are propriul salariu, la doar 10 ani, despre actualul partener de viață, dar și despre fostul soț, Gelu Borș, stabilit în America:

”Fiecare e cu viața lui, la mijloc n-a fost vorba și despre un copil, ca să păstrăm legătura. Mă bucur pentru Gelu, are o familie frumoasă, îi doresc tot binele din lume”, ne-a dezvăluit solista, în exclusivitate pentru playtech.ro.

Detalii din viața Danielei Gyorfi

  • ”Mă bucur pentru Gelu, are o familie frumoasă, în America”.

Întrebată de reporterii playtech.ro, dacă a mai păstrat legătura cu fostul ei soț, luptătorul Gelu Borș, de care a divorțat în urmă cu peste 20 de ani, Daniela Gyorfi ne-a declarat, cu sinceritate: ”Fiecare e cu viața lui, la mijloc n-a fost vorba și despre un copil, ca să păstrăm legătura. Mă bucur pentru Gelu, are o familie frumoasă în America, o duce bine”.

  • Fostul ei soț s-a recăsătorit în America și are două fiice

Daniela povestea care erau motivele care au dus la destrămarea relației cu fostul soț: „Nu pot să spun de ce ne-am certat în 2000. S-au schimbat multe lucruri după ce ne-am căsătorit. Am avut discuţii în contradictoriu, dar nu a sărit niciodată la mine. Eu eram cu gura mare. Eu voiam să fac şi carieră, el să plece în America.

La o săptămână după nunta din Bucureşti, ne-am dus şi în Albiţa, la el. I-am zis să îşi ia lucrurile şi să plece. A făcut asta din ambiţie şi a plecat. Ai senzaţia de proprietate şi nu suportam să fiu îngrădită”, menționa ea, la Antena 1, acum câțiva ani. Între timp, Gelu Borș și-a refăcut viața în America. Fostul campion la lupte libere este însurat cu Roberta, fostă balerină, și au două fetițe.

Fiica Danielei Gyorfi este reporter PRO TV, la doar 10 ani:” Copilul are cel mai constant venit din casă”

Daniela Gyorfi e tare încântată că fiica ei, Maria, va colabora și în acest sezon cu PRO TV, ca reporter. Ea realizează rubrica „Maria întreabă, adulții răspund”:

”Miercuri filmează. Copilul are cel mai constant venit din casă. S-au scumpit toate. M-am dus ieri la mall, la supermarket, am dat 400 de lei, pe una-alta, eu sunt cu salatele. Fata a crescut, împlinește 11 ani, în luna februarie, trebuie alte hăinuțe mereu.

Nu m-am mutat la noua căsuță, d-abia acum e gata, o văzusem la roșu. E într-un bloc cu 2 etaje, fiecare apartament e pe câte un etaj. Am stat și am ales ce trebuia. A costat cam 250.000 de euro”, a mai adăugat Daniela Gyorfi, pentru playtech.ro

Parastas de 8 ani, pentru mama Anica: ”Am împărțit pachete cu mâncare”

Daniela a făcut parastas pentru mama ei. Anica s-a stins din viață la numai 62 de ani, în 2013: ”Am făcut anul trecut de șapte ani, a fost enorm de greu, acum a fost parastas, cu mâncare caldă, cum se dă. Am dat și sarmale”. Solista ne-a povestit și despre activitatea artistică:

”Astă-vară am cântat enorm. Foarte puțini artiști își pot permite să spună că trăiesc bine, eu mă autofinanțez, nu-mi plătește nimeni piesele, înregistrările, noroc că am avut niște bani strânși.

George Tal este impresar, în pandemie nu am lăsat la preț, dar nici nu pot să spun că am agenda plină, cum aveam în 2019. Lumea s-a schimbat, ca stare, te duci la petreceri, lumea este dornică să danseze, dar această pandemie i-a afectat”, ni s-a mai confesat Daniela Gyorfi, pentru playtech.ro.