10 feb. 2021 | 13:21

Câți bani câștigă Jador la Survivor România. Suma este și mai mare decât s-a crezut inițial

Știri generale
Câți bani câștigă Jador la Survivor România. Suma este și mai mare decât s-a crezut inițial
Cati bani face Jador la Survivor Romania

Este oare Joador cel mai bine plătit concurent de la emisiunea Survivor România 2021? Potrivit Ciao.ro, artistul ar câștiga o sumă uriașă la emisiunea care se desfășoară în Republica Dominicană.

Câți bani câștigă Jador la Survivor România

Însă Jador este și unul dintre cei mai apreciați artiști la ora actuală. În emisiunea Survivor România 2021, el face parte din echipa Faimoșilor, alături de nume precum Alexandra Stan, Cătălin Morșanu și alții. Astfel că potrivit unor surse din anturajul lui Jador, acesta ar fi și cel mai bine plătit dintre concurenții emisiunii, încasând o sumă uriașă.

“Jador și-ar fi negociat plecarea la Survivor extrem de dur. Ar fi cerut peste 5.000 de euro pe săptămână, ar fi cel mai bine plătit concurent de acolo. Nici în primul sezon n-ar mai fi fost sume din acestea la vreun concurent. Dacă rezistă 4-5 luni în Dominicană… face o mică avere. La un simplu calcul, dacă ar încasa 5.000 de euro pe săptămână, într-o lună ar câștiga 20.000 de euro dintr-un foc”, au spus surse din anturajul artistului, potrivit site-ului citat.

Jador, iubit de telespectatori, dar criticat de colegi

Oricum ar fi, Jador știe să facă spectacol în emisiune, fiind foarte urmărit și îndrăgit de telespectatori. Cu toate acestea, el reușește să intre des în conflicte cu ceilalți membrii din emisune. Recent, acesta a intrat în conflict chiar și cu Culiță Sterp.

„E adevărat, sunt o fire vulcanică, dar nu jignesc mai mult decât e cazul. Maxim un „taci dracu”, după aia îmi dau seama că am fost nesimțit și îmi cer scuze. Să nu ducem acest level mai departe și că creăm o imagine ca și cum eu sunt așa și punem o etichetă. Și unii dintre băieți ați făcut asta. Dacă suntem frați, fiți cu faptele, nu cu gura. Nu ai cum să spui despre mine că sunt așa când tu ai jignit-o pe Nemeș în ultimul hal! Asta e o faptă nașpa. Eu nu aș face asta, Culiță e cântăreț și nu aș scoate lucrurile astea în evidență. Lucrurile astea nu trebuie spuse la televizor, trebuia să mă iei în junglă. Lasă vrăjeală, Culiță”, a spus Jador, făcând referire la Culiță Sterp.

De cealaltă parte, Culiță Sterp l-a acuzat pe Jador că s-a certat cu toată lumea.

„Eu, din echipa asta, m-am certat cu doi oameni, Jador s-a certat cu toți. Nu e un om care să nu se fi certat cu Jador în afară de cei noi. E prietenul meu, are un suflet bun, nu vreau să se supere, dar trebuie să-și asume niște chestii. Uneori Zanni are dreptate, și Jador are, dar au fost multe energii negative din cauza lui, care e perietenul meu. Mulți refuză să-i spună adevărul, vreau să o ia ca pe o lecție”, a replicat Culiță Sterp la consiliul pentru eliminare care a avut loc săptămâna trecută.

Parteneri
Ireal! Ce face Kate Middleton noaptea pe întuneric. Prințul William a rămas șocat
Redactia.ro
Nedreapta istorie a vilei de pe Docenților nr.7, dăruită din iubire unei celebre actrițe de o frumusețe copleșitoare
Click.ro
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
O fetiță de nici doi ani a murit după ce a înghițit biluţe magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru părinţi: ”Să nu cumpere aşa ceva...”
Spynews
Ungaria a luat fața României. Ungurii ne-au umilit din nou
Capital.ro
"Aşa ai un ban în plus în buzunar. Îţi scoţi chiar şi de două ori banii" | Investiţia care devine tot mai profitabilă pentru români
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
ANAF face CONTROALE în BLOCURI! PROPRIETARII de apartamente sunt VERIFICAȚI
Mediaflux
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro