Mama lui Culiță Sterp l-a jignit grosolan pe Jador. E ireal ce a putut să îi spună

Mama lui Culiță Sterp l-a jignit grosolan pe Jador. E ireal ce a putut să îi spună
Cum l-a jignit grosolan mama lui Culita Sterp pe Jador

Scandalul dintre Culiță Sterp și Jador este departe de a se fi terminat. De data aceasta, însă, mama lui Culiță Sterp intervine în disputa dintre cei doi foști buni prieteni și-l jignește grosolan pe Jador. Ce a putut să-i spună mama concurentului de la Survivor România celebrului cântăreț de manele.

Mama lui Culiță Sterp l-a jignit grosolan pe Jador

Culiță Sterp și Jador au plecat din România ca fiind doi prieteni foarte buni, însă au ajuns să se certe îngrozitor în cadrul competiției Survivor România, spre surprinderea fanilor. În scandalul dintre cei doi artiști a intervenit și o a treia persoană. Este vorba despre mama lui Culiță Sterp care a făcut o remarcă rasistă la adresa manelistului Jador.

De unde a pornit totul și cum l-a jignit mama lui Culiță Sterp pe Jador? Internauții i-au scris lui Iancu Sterp să-i ia apărarea fratelui său Culiță, aflat în competiția Survivor România, în scandalul dintre el și artistul Jador, iar cea care a simțit nevoia să intervină a fost chiar Geta, mama fraților Sterp. Femeia nu s-a mai putut abține și a făcut o remarcă grosolană la adresa lui Jador, legându-se de etnia sa.

„Cine se pune cu niște țigani!!”, a fost replica mamei lui Culiță Sterp la adresa lui Jador și a celor care fac parte din etnia sa, scriu cei de la wowbiz.ro.

Cearta dintre Jador și Culiță Sterp a pornit de la faptul că fratele lui Iancu i-a reproșat manelistului că se comportă urât cu colegii săi de echipă. Jador, la rândul său, a spus că artistul de muzică de petrecere le ia întotdeauna apărarea fetelor din competiție, chiar dacă nu au întotdeauna dreptate.

Culiță Sterp, printre cei mai admirați concurenți de la Survivor România

Pe pagina de Instagram a artistului Culiță Sterp, fanii s-au îngrămădit să-l felicite pe artist pentru performanțele de care a dat dovadă în cadrul competiției din Republica Dominicană. Laudele au curs în cascadă pentru concurentul de la Survivor România. Deși au fost câțiva urmăritori care i-au reproșat lui Culiță disputele pe care le are cu Jador, sugerându-le să rezolve numai între patru ochi ceea ce au de discutat, majoritatea comentariilor au fost de natură pozitivă și apreciativă la adresa cântărețului:

Felicitari pentru buna creștere pe care o ai ! ❤️ mai presus de toate ai un caracter minunat ceea ce face ca noi oameni sa te privim cu drag

Forță Culiță pana la ultimul ești cel mai bun ❤💪

Fortaaa❤️💪🏾

Esti un om minunat… Educat, ai un suflet mare.. Ești bun atat pe traseu cât și la sfârșit… Încerci sa ii împaci pe toți, te implici cel mai mult nu doar pe traseu.. Dar și în camp, nu ca fetele care nu sunt în stare sa spele o oala… Ești minunat, sunt sigura ca tu vei câștiga concursul… Și ca vei fi un tata minunat ❤️❤️❤️❤️❤️❤️Bravoo culităă ❤️

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI