13 iun. 2023 | 19:02

Câți bani câștigă Irina Loghin la o nuntă în 2023. Suma incredibilă pe care o ia artista EXCLUSIV

Monden
Câți bani câștigă Irina Loghin la o nuntă în 2023. Suma incredibilă pe care o ia artista EXCLUSIV
”Irina Loghin arată extraordinar la vârsta ei.”

Irina Loghin (84 de ani) și Marina Voica (86 de ani) nu renunță la scenă, nici vara aceasta, având agenda plină de evenimente. Ce onorarii au cele două soliste, care și-au păstrat cochetăria din anii tinereții, pentru un recital muzical? Un organizator de spectacole ne-a dezvăluit, exclusiv pentru Playtech Știri, pe câți bani cântă Irina Loghin și Marina Voica, fiind însă de părere că ele merită cu mult mai mult.

Marina Voica nu a cântat în viața ei la nunți. Care este explicația solistei

Marina Voica continuă să participe la evenimente, să cânte, să susțină recitaluri antrenante, având fani din toate generațiile. Cel mai des este solicitată însă la zilele orașelor. Marina Voica, artista devenită celebră cu refrenul ”Și afară, plouă, plouă”, ne-a dezvăluit programul ei, din această vară, dar ne-a explicat și de ce nu a cântat în viața ei la nunți, deși a avut sute de solicitări:

”Tocmai plec la concert, la Moroeni, iar pe urmă merg la mare. Deocamdată, nu o să cânt la mare, în niciun caz. Eu n-am cântat însă niciodată la nunți, nu aveam cum, căci nu am repertoriu, trebuie să ai un repertoriu pentru astfel de petreceri. La zilele de oraș merg mai des”, ne-a declarat Marina Voica, ieri, în exclusivitate pentru Playtech Știri.

Vezi și: Ce pensie are Marina Voica după 50 de ani de muncă. Suma e colosală, mulți români nici nu visează la un asemenea venit

Ce onorarii au Marina Voica și Irina Loghin, la evenimente: ”Merită toți banii!”

Un organizator de spectacole, care a colaborat, de-a lungul timpului, cu Marina Voica și cu Irina Loghin, ne-a dezvăluit, exclusiv pentru Playtech Știri, ce onorarii au la evenimente cele două artiste care au debutat în anii comunismului:

”Irina Loghin arată extraordinar la vârsta ei. Și-a păstrat și vocea superbă. Ea are un onorariu de peste 2.000 de euro, la nunți. Iar Marina Voica are un onorariu de aproximativ 1.000 de euro, dar vă spun sincer că merită și mai mult, chiar 1.500 de euro. Ambele fac spectacole, au succes, sunt foarte iubite, merită toți banii!”.

Vezi și: Cine este alături de Marina Voica, la 85 de ani, după operația la inimă: ‘Mereu va fi sensibilitate între noi’ (exclusiv)

Cum își păstrează Marina Voica silueta: ”Fac zilnic 100 de genuflexiuni!”. Cât cântărește, la 86 de ani

Marina Voica, solista care în 2021 a suferit o operație la inimă, ne dezvăluia, într-un alt interviu, cum se pregătește pentru spectacole:

”N-am renunțat la pantofii cu toc. E frumos pentru orice picior și pentru orice înălțime, un pantof cu toc te înalță, te arată cu mult mai feminină. La un moment dat, dacă porți prin casă doar papuci largi, foarte greu mai suporți pantofii cu toc. Așa că eu, dacă știu că am spectacol, port prin casă câteva zile acei pantofi cu toc.

Șterg praful și încălzesc mâncarea încălțată cu ei, ca să se adapteze piciorul, ca să nu mă strângă pe scenă. În plus, fac zilnic câte 100 de genuflexiuni, așa reușesc să îmi antrenez picioarele, ca să le am zdravăne, să nu cad pe stradă. De tânără fac sport, am făcut gimnastică sportivă, în Rusia.

Secretul este să începi doar cu câteva genuflexiuni, trebuie însă să ții minte cifra. Faci azi 10, iar de mâine încerci cu 15. Apoi, câteva zile, faci doar 15. Dacă faci prea multe deodată nu dă rezultat și faci și febră musculară. De la 15, mergi la 20, și, tot așa, crești treptat. Eu, la 86 de ani, încă mai fac 100 de genuflexiuni pe zi”.

Vezi și: Ce a făcut Marina Voica la 85 de ani. Nu o să îți vină să crezi cât e de curajoasă

Solista susține că nu cântărește mai mult de 50 de kilograme, aproape cât în anii studenției.

La 84 de ani, Irina Loghin se plimbă zilnic în Parcul Herăstrău, pentru a-și păstra tonusul muscular

Irina Loghin, celebra solistă de muzică populară, care, la începutul acestui an, a suferit o operație de hernie de disc, nu renunță la mai vechiul ei obicei de a se plimba în aer liber, indiferent de vreme. Adesea, artista a fost văzută, la pas, și în Parcul Herăstrău. Chiar le încurajează pe doamne să-i urmeze exemplul: „Fac multă mişcare, zi de zi. Am spus-o şi o repet. Să vă intre în cap, scumpe doamne, mişcarea este sfântă pentru a te menţine într-un fel sănătos!”, declara Irina Loghin, pentru Impact.ro

Parteneri
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția marelui actor nu știe mai nimic despre relația lor
Redactia.ro
Cum să scapi de riduri cu ajutorul bananelor. Vei avea o piele perfectă, ca de porțelan
Click.ro
O femeie din Iași a păcălit moartea, după ce a vrut să traverseze în grabă prin fața unui TIR
Digi24
O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un judecător i-a spus că în căsătorie e permis orice
Digi24
Meghan Markle a făcut senzație în Nigeria cu rochia ei! Cum a apărut îmbrăcată soția Prințului Harry / FOTO
Unica.ro
Loc unic în România. Singurul lac unde crește nufărul termal
EVZ.ro
Carmen Harra, mesaj după ce starea lui Florin Piersic s-a înrăutățit! Ce a transmis clarvăzătoarea: „Nu este timpul...” / FOTO
Spynews
TOATĂ ROMÂNIA se schimbă din temelii. Vestea a fost dată chiar astăzi, 10 MAI: Nu mai putem continua aşa
Capital.ro
Daniel Baciu, mesaj pentru toți pensionarii români: "Trecem la tipărirea deciziilor!"
Antena 3
După 12 ani, se întoarce la PRO TV. A bătut din nou palma cu postul TV din Pache Protopopescu și a dat lovitura. Primele declarații: „Tot felul de neajunsuri și neînțelegeri..”
Avantaje
Afecțiunea care se răspândește sever. Un miliard de persoane o au în prezent
Mediaflux
BOMBĂ! A apărut femeia cu care Traian Băsescu a avut o relație de DRAGOSTE
Stiri din Lume
Cât de bine arată Loredana Groza la vârsta de 53 de ani. Cum s-a afișat artista / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă dacă lucrezi sau speli când ai cruce neagră sau cruce roșie în calendar. Ce spune biserica
Realitatea.net
Mesaje de Izvorul Tămăduirii 2024. Ce să le transmiți celor dragi în această zi sfântă, Vinerea Luminată
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro